вторник, юни 18

Whirlpool WI3010 – съдомиялна за вграждане на разумна цена

Whirlpool WI3010 e съдомиялна отличаващ се с елегантен бял цвят, енергоефективност, регулируема височина и качествено измиване.

Капацитетът на Whirlpool WI3010 е 13 комплекта. Това е едно голямо количство, напълно достатъчно за по-големи домакинства. Вътрешността на съдомиялната е изградена от модулни, гъвкави и подвижни кошници. Системата за телескопични релси в горната й част, помагат за лесното движение на кошницата, максималната й стабилност и улесняват натоварването й.

Още по-интересно е, че горната кошница на Whirlpool WI3010 може да бъде премахната изцяло. Това създава едно наистина огромно пространство, което моеж да бъде използване за измиването на по-големи уреди или предмети с неправилна форма. Производителят се е погрижил да изгради вътрешността изцяло от неръждаема стомана, което спомага за по-качественото измиване.

Whirlpool WI3010

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Системата за предотвратяване на наводнения е стандартна за всички по-нови модели съдомиялна. Whirlpool WI3010 не прави изключение от това правило. Съдомиялната е интегрирана в захранващата тръба, а в случай на проблем, водата се изтича директно в канализацията. Машината е свързана и с канала за топлата вода и поддържа до 60 градуса температура.

Веднъж, когато е приключила с измиването, съдомиялната издава звук, с който Ви предупреждава.

Броят програми, между които може да избирате са 5. Като дори и най-бързата програма Ви гарантира перфектно измиване.

Съдомиялната е предназначена за пълно вграждане, като размерите й са 82 х 59.8 х 55.5 см, дължината на маркуча е 1.5 м, а дължината на кабела 1.3 м. Производителят се е постарал да снабди машината с регулируеми крачета. Това позволява да контролирате височината на съдомиялната, според вашите нужди.

Whirlpool WI3010

Годишната консумация на електроенергия е 296 kWh, а енергийният клас А+. Средният годишен разход на вода е едва 3360 литра,  а консумацията на вода за един цикъл е 12 литра. Сами виждате, че това е една наистина енергоефективна съдомиялна.

Белият цвят на Whirlpool WI3010 пасва идеално на всяка кухня, а управлението на програмите, става посредством контролер вграден в рамката на вратата.

Да, това не е една от най-модерните съдомиялни, но е напълно добра и за по-големи домакинства. Ниската цена, високата енергоефективност и програмите за почистване, правят Whirlpool WI3010 един от най-добрите представители в средния клас съдомиялни.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply