неделя, декември 3

AEG FEE53600ZM – съдомиялна за вграждане с голям капацитет

Действително най-важната част от една съдомиялна е нейния капацитет. AEG FEE53600ZM предлага капацитет на зареждане значително по-голям от своите конкуренти.

AEG FEE53600ZM е съдомиялна за вграждане, която наред с многото функционалности, разполага и с голям капацитет за измиване – цели 13 комплекта. Със своите 5 програми и 4 нива на температура, съдомиялната е способна да се справи и с най-големите наслоявания на мазнини.

Размерите на тази съдомиялна са 87.8 х 59.6 х 57.5 см и е подходяща за вграждане. Красивият й външен вид е гарантиран от сребристия цвят, избран от производителя, както и от електронния панел, чрез който може да контролирате програмите лесно и удобно.

AEG FEE53600ZM

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Освен с обем, тази съдомиялна е оборудване и с безброй много функционалности. Една от най-важните е защитата за стъкло. Много често при честото използване на съдомиялна или по-тежки препарати за миене на съдове, чашите се напукват, ерозират и стават неприятни за използване.

Горната част на съдомиялната е изградена от меки подпори, които поддържат и предпазват чашите от изпадане. А сензорът за мръсотия и функцията за препоръчителна доза, спомага за по-гладкото и качествено измиване на стъклените прибори.

AEG FEE53600ZM

Благодарение на ниските си нива на шум – 44 dB, съдомиялната може да бъде използвана и през нощта. AEG FEE53600ZM може да бъде заредена, когато Ви е удобно, а с функцията за отложен старт, може да прецизирате най-удобното за Вас време, за да стартирате изчистването.

Технологията Air Dry отговаря за изсушаването на току-що измитите съдове. Естественото движение на въздуха, което се получава при отваряне на съдомиялната, спомага за енергоефективния начин за изсушаване на съдове, съществременно и достатъчно бързо, за да може да се възползвате оптимално от AEG FEE53600ZM.

Като говорим за енергоефективност, заслужава си да отбележим, че тази съдомиялна е с Енергиен клас А+++, а годишната й консумация на енергия е 234 кWh.

Програмите, с които разполага AEG FEE53600ZM са 5 на брой:

  • бърза;
  • еко;
  • деликатна;
  • интензивна;
  • автоматична.

Най-често използваната е автоматичната, но за по-големи замърсявания препоръчваме деликатната.

Функционалността на AEG FEE53600ZM се допълва и от защитата за протичане, заключването за деца, както и вградения сензор за мръсотия. По този начин, ако изберете автоматичната програма, ще останете очудени, колко добре се справила тази машина.

В заключение ще кажем, че това е един перфектен подарък за всяко семейство. Чрез AEG FEE53600ZM ще се оттървете от досадното миене на чинии, а приборите Ви ще бъдат винаги добре почистени.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply