четвъртък, юли 25

Осем програми в една съдомиялна – Bosch SPI6EMS23E

Bosch SPI6EMS23E е съдомиялна с впечатляващи осем програми за измиване.

Съдомиялната на Bosch SPI6EMS23E, както и всичките останали продукти на тази марка, гарантират качество и надеждност. Със своите функциоланости тази съдомиялна е безспорно лидер в своя сегмент.

Със системата AquaStop, тази съдомиялна гарантира, че никога повече няма да срещнете нежелани наводнявания. Системата включва специален маркуч с двойни стени, предпазен клапан и подов превключвател, гарантиращи 100% защита срещу повреда на уреда.

Системата за допълнително пространство VarioSchublade Pro, предоставя възможност на потребителя за допълнително пространство. Благодарение на по-малките места за съхранение и вдлъбнатините от двете страни, съдомиялната може да побере и по-малки прибори като чаши за еспресо. Благодарение на сгъваемите шипове, регулируемите елементи, съдомиялната може да побере и прибори с неправилни форми.

Bosch SPI6EMS23E

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Три посочният Rackmatic: това е система за регулиране на кошниците, като дори с напълно натоварена горна част на съдомиялната, Bosch SPI6EMS23E може да бъде регулирана в 3 стъпки до 5 см.

Освен всичко останало, съдомиялната предоставя най-добри резултати при измиване. Консумацията на вода, температурата и времето за измиване са прецизно адаптирани към степента на замърсяване на съдомиялната. Това спестява енергия и консумация на вода.

Благодарение на функцията Home Connect съдомиялната може да се управлява и с гласови команди. Чрез приложение, което може да бъде инсталирано на вашия смартфон, може да контролирате напълно този уред. Както писахме и в предишна статия, приложението може да ви сигнализира за броя на оставащи таблетки, да ви изпраща push up нотификация за състоянието на измиването. При задаване на нивото на замърсяване, броя на заредените продукти, съдомиялната може да избере най-подходящата за Вас програма.

С функцията за отложено стартиране, лесно може да програмирате съдомиялната да мие, тогава когато на Ви е най-удобно. Ниските нива на шум – 44 dB, предоставят възможност, този уред да бъде използван и през нощта.

Bosch SPI6EMS23E

Във вътрешната рамка на вратата е разположен и контролен панел за ръчно управление на програмите. Изключително удобен е и лесен за използване.

След приключване на измиването, вратата на съдомиялната се отваря автоматично. По този начин, чрез Efficient Dry системата и естествената циркулация на въздуха, вашата посуда изсъхва по един по-бърз и качествен начин. Подобреният процес на сушене, предотвратява образуването на конденз, охлажда вашите съдове и за много кратко време те са напълно готови за прибиране в шкафа.

На последно място ще посочим и размерите на тази съдомиялна, които са стандартни 81.5 х 44.8 х 57.3 см. Както споменахме по-горе това е енерго и водоспестяваща съдомиялна. Годишната консумация на ток е едва 211 kWh, а консумацияната един воден цикъл е едва 9,5 литра. 

Всички горепосочени функционалност правят тази съдомиялна изключително ефикасна, надеждна. Въпреки по-високата цена, Ви гарантираме че в дългосрочен план, тази инвестиция ще бъде в полза на цялото семейство. Това е перфектната съдомиялна!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply