петък, юни 14

Шесто чувство в климатик Whirlpool SPIW 312L

Климатикът Whirlpool SPIW 312L разполага с шество чувство за работа и контрол на въздушните потоци.

Whirlpool SPIW 312L разполага с вградена функционалност 6th Sense. Това е шесто чуство помагащо на климатика да работи максимално добре, да пести енергия и да се грижи за хората в къщата Ви. Климатикът разполага с функция, която по време на сън следи за температурата на човешкото тяло. Когато забележи, че тя се понижава, автоматично усилва градусите, така че стаята да се затопля равномерно.

Whirlpool SPIW 309L

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Когато сте седнали срещу въздушната струя на климата, може да настроите същия да работи така, че тя да не попада във Вас. Чрез бутона Arround U, климатикът е способен да завихри въздуха така, че той да ви заобикаля, без това да нарушава силата и качеството му на работа.

Енергийната ефективност на Whirlpool SPIW 312L е А++ при режим на охлаждане и А+ при затопляне. Вграденият в него сензор за енерго спестяемост отчита температурата в стаята. Така той следи и сам решава каква да е силата на въздушния поток, който ще обръща въздуха.

Самопочистването е изведено на друго равнище. За разлика от други климатици, тук филтрите са два. Един, който спира 90% от праховите частици. И един, изграден от активен въглен, който предовратява разпръскването на неприятна миризма на мухъл. Още повече, че Whirlpool SPIW 312L разполага с функция за автоматично поддържане на чистота в топлообменикът.

Whirlpool SPIW 309L

Тишината в този климатик е идигната на пиедестал. Заедно със своя по-малък брат, това са най-тихите климатици на пазара (които сме срещали). Едва 19 dB ниво на шум. Изключително трудно е за обикновения потребител да чуе, когато климатикът работи.

Със своите размери от 818 мм х 217 мм х 270 мм и препоръчителна зона на покритие до 30 кв.м., този климатик е подходящ за използване във всяка стая от жилището Ви.

Единственият начин да се убедите в пълния капацитет на функционалности на този климатик, е като го закупите. Цената му е най-добрата, за уред с подобни възможности. Препоръчваме го пред всички останали конкуренти в този клас. Единственото неудобство е, че няма Wi Fi контрол на управление, но това лесно се компенсира с шестото му чувство!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply