неделя, май 26

TESLA TA36FFML-1232IA – климатик от ново поколение

TESLA TA36FFML-1232IA e климатик от най-ново поколение. Събрал в себе си красив дизайн, енергоефективност и иновативност, това е един от най-добрите уреди в своя клас.

Първото нещо, което прави впечатление в TESLA TA36FFML-1232IA е неговият дизайн. Изключително красив външен вид, с елегантен бял цвят, направен от висококачествена пластмаса. От дясната страна на климатика има красив дисплей, скрит в панела. LED дисплея показва температурата и е изключително деликатен и лесен за употреба.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Вътрешното тяло е с размери от 75 см х 28.5 см х 20 см и тегло от 8 кг. Благодарение на иновативния си дизайн тръбите за извеждане на вода са монтирани в двата му края. Така може да свържете вътрешното с външното тяло от двете страни на климатика. Така TESLA TA36FFML-1232IA може да бъде монтиран на всяка стена във вашия дом.

Освен всичко останало, функционалностите на този уред, също са на достатъчно високо ниво. Филтърът е изключително лесен за почистване, а качеството му помага да се задържи прахта и да се отстранят неприятните миризми.

Климатикът следи и за нивото на влажност на въздуха. По този начин ще иамте винаги спокоен сън, дори при работещ климатик.  TESLA TA36FFML-1232IA притежава и вградена технология при спане. Уредът следи температурата в стаята и автоматично я намалява или увеличава, за да се доблежи до температурите на човешкото тяло.

Инверторният мотор е с основен капацитет от 12000 BTU. Напълно достатъчен да смени въздуха и в най-голямата стая в жилището Ви. Въпреки това енергийната ефективност се запазва на изключително ниво. При охлаждане климатикът има ефективност А++, а при затопляне А+, а номиналният капацитет е 3500W.

Хладилният агент е тип R-32. Както знаете, той е най-често срещаният в новите модели климатици. Изключително щадящ околната среда и енерго спестяващ.

TESLA TA36FFML-1232IA е един от най-добрите климатици в своя клас. С цена под 1000 лв. и висока функционалност, може да се насладите на чудесно качество на въздуха. Климатикът разполага с най-различни спецификации като скоростно охлаждане, самодиагностика, таймер и др., а красивият му външен вид е прекрасно допълнение към всичко това.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply