понеделник, юни 24

Whirlpool SPIW 309L – климатик с 4D въздушен поток

Whirlpool SPIW 309L е климатик с функция за 4D въздушен поток, самопочистване и шесто чувство.

Въздушният поток, който предоставя Whirlpool SPIW 309L го изстрелва едно ниво над своите конкуренти в тази насока. Климатикът е способен да разпръсква въздух, без значение дали отоплявате или охлаждате, през четирите края на своя корпус. Жалузите през, които минава 4D възуднишния поток са красиви на външен вид, а функционалността им е гарантирана.

Whirlpool SPIW 309L

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Тази функционалност, обаче не пречи, нито покачва нивото на шум. Климатикът остава тих и спокоен дори при най-високи нива на работа. Честно казано, рядко ще чуете климатика да работи. Със своите 19 dB, Whirlpool SPIW 309L е един от най-безшумните уреди не само при климатиците, а въобще.

Вграденото му 6-то чувство позволява работата с него да става изключително лесно. Например: климатикът разполага с технология, следващата промените в температурния метаболизъм на човек през нощта. Следейки биометричното Ви състояние, температурата на климатика се наглася според температурата на тялото на човек.

Сензорът за енергоспестяемост отчита температурата в стаята и спрямо нея контролира силата на въздушния поток. По този начин пестите изключително много енергия, а хладилния агент тип R32, освен всичко друго е и щадящ природата. Енергийната ефективност ан Whirlpool SPIW 309L е А++ при охлаждане и А+ при затопляне.

В случай, че не обичате, въздушната струя да попада в тялото Ви, климатикът разполага с функция Arround U, която изпраща информация до климатика къде се намирате в стаята. По този начин струята от климатика Ви заобикаля, без това да пречи на качеството й на работа.

Whirlpool SPIW 309L

Климатикът разполага и с функция за самопочистване. Чрез нея топлообменникът се поддържа чист, нежелания прах се редуцира на максимум, а неприятната миризма от мухъл изчезва. Високата плътност на филтъра задържа до 90% от праховите частици, а допълнителен филтър от активен въглен се грижи за отстраняване на миризмите.

Това е един изключително иновативен климатик. Whirlpool SPIW 309L е подходящ за всяко едно помещение от дома Ви. С препоръчителна зона на покритие до 30 кв.м., той може да работи не само в една стая, но да обмяна въздуха в няколко. Наистина вградентие сензори и шесто чувство на този климатик го правят един от най-високотехнологичните на пазара. Още повече, че цената, сравнена с конкурентите е символична!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply