събота, април 13

Whirlpool BIWMWG81484EEU – Висококачествена пералня за вграждане с иновативни функции

Whirlpool BIWMWG81484EEU е пералня за вграждане, която ще ви предложи не само високо качество на пране, но и редица иновативни функции, за да задоволи всички вашите нужди. Със своят капацитет от 8 кг и въртяща скорост от 1400 оборота в минута, тази пералня е идеалното решение за семейства с по-голямо количество пране.

Whirlpool BIWMWG81484EEU разполага с технологията 6th Sense, която автоматично регулира времето, температурата и количество водата според размера и типа на прането. Това не само осигурява оптимални резултати при прането, но и спестява енергия и вода, като по този начин помага за опазването на околната среда.

Пералня за вграждане Whirlpool BIWMWG81484EEU, 8 кг, 1400 об/мин, Клас С, Технология 6th Sense, Инверторен мотор, Fresh Care, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Инверторният мотор на пералнята осигурява тиха и ефективна работа, като същевременно намалява вибрациите и ударите по време на прането. Това е особено полезно, ако пералнята е вградена в близост до жилищните ви помещения.

Fresh Care е още една функция, която прави Whirlpool BIWMWG81484EEU изключителна. След приключване на цикъла на пране, Fresh Care функцията задейства нежно въздушно прокачване и въртене на барабана, за да предотврати образуването на неприятни миризми и бръчки върху дрехите. Това ви дава възможност да оставите дрехите в пералнята за по-дълъг период от време, без да се налага да ги изваждате веднага след прането.

Пералня за вграждане Whirlpool BIWMWG81484EEU, 8 кг, 1400 об/мин, Клас С, Технология 6th Sense, Инверторен мотор, Fresh Care, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Дизайнът на Whirlpool BIWMWG81484EEU е семпъл и стилен, с бялата си цветова гама, която ще се впише перфектно във всяко модерно кухненско пространство. Относно управлението, пералнята разполага с интуитивен и лесен за използване контролен панел, който ви позволява да изберете желаните настройки и програми с лекота.

Заключение: Whirlpool BIWMWG81484EEU е пералня за вграждане, която отговаря на изискванията за качество, ефективност и удобство. Съчетавайки високи стандарти на пералния процес, иновативни функции и стилен дизайн, тази пералня ще бъде ценен помощник в ежедневната грижа за вашите дрехи. Без значение дали пранете големи или малки количества дрехи, Whirlpool BIWMWG81484EEU ще ви осигури перфектни резултати и лесно използване.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply