неделя, май 26

Whirlpool FreshCare+ FFB7458BVEE – Иновативна пералня за перфектно пране и освежаване на дрехите ви

Whirlpool FreshCare+ FFB7458BVEE е пералня, която ще промени начина, по който се грижите за вашите дрехи. Със своите напреднали функции и технологии, тази пералня ви осигурява перфектни резултати при прането и освежаването на всеки тип тъкани.

С капацитет от 7 кг, Whirlpool  FFB7458BVEE ви предлага достатъчно пространство за почистване на големи и малки пранета. Независимо дали пранете дрехи за всекидневна употреба или по-деликатни материи, тази пералня ще се справи с всяко предизвикателство.

Пералня Whirlpool FreshCare+ FFB7458BVEE, 7 кг, 1400 оборота в минута, Клас B, Освежаване с пара, Технология 6th Sense, Инверторен мотор, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

С въртяща скорост от 1400 оборота в минута, тази пералня ви гарантира, че вашите дрехи ще бъдат добре изцедени и готови за сушене. Благодарение на вградената технология 6th Sense, пералнята автоматично регулира времето и водата в съответствие с размера на прането, осигурявайки оптимални резултати и икономия на енергия.

Но това не е всичко, което Whirlpool FFB7458BVEE предлага. С функцията за освежаване с пара, пералнята премахва неприятните миризми и бактерии от вашите дрехи. Това е идеално, когато искате да освежите дрехите си между две пранета или след по-дълъг период на съхранение.

Инверторният мотор на тази пералня е създаден да работи тихо, ефективно и дълготрайно. Това означава, че ще можете да се наслаждавате на спокойствие и надеждност, докато пералнята извършва работата си.

Пералня Whirlpool FreshCare+ FFB7458BVEE, 7 кг, 1400 оборота в минута, Клас B, Освежаване с пара, Технология 6th Sense, Инверторен мотор, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Whirlpool FreshCare+ FFB7458BVEE също така разполага със специална FreshCare+ функция, която запазва дрехите свежи и без неприятни миризми след като цикълът на пране приключи. Тя използва нежни движения на барабана и контролирано поддържане на оптимална температура, за да предотврати образуването на бръчки и да предпази дрехите от лоши миризми.

Дизайнът на Whirlpool FreshCare+ FFB7458BVEE е съвременен и стилен. В бялата цветова гама тя ще се вписва перфектно във всяка кухня или пералня. Контролите са лесни за използване, а LED дисплеят ви предоставя ясна и информативна визуализация на текущите настройки.

В заключение, Whirlpool FreshCare+ FFB7458BVEE е пералня, която се отличава с изключителна производителност, иновативни функции и стилен дизайн. С нея ще можете да се наслаждавате на безупречно чисти и свежи дрехи във всеки момент. Доверете се на качеството на Whirlpool и се насладете на превъзходни резултати при прането с Whirlpool FreshCare+ FFB7458BVEE.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply