сряда, април 24

Whirlpool FreshCare+ FFS7458WEE – Интелигентна пералня за вграждане с невероятни функционалности

Whirlpool FreshCare+ FFS7458WEE е пералня за вграждане, която ще ви предостави изключителна грижа за вашите дрехи. Със своя капацитет от 7 кг и въртяща скорост от 1400 оборота в минута, тази пералня е идеалният избор за семейства и домакинства със средно натоварване.

Една от най-впечатляващите функционалности на Whirlpool FFS7458WEE е технологията 6th Sense. Тя позволява на пералнята автоматично да регулира времето, температурата и количество водата, основани на типа и количество дрехи. Това гарантира оптимални резултати от прането, като същевременно намалява консумацията на енергия и вода.

Пералня Whirlpool FreshCare+ FFS7458WEE, 7 кг, 1400 rpm, Клас B, Технология 6th Sense, Инверторен мотор, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Инверторният мотор на пералнята е също една от ключовите й предимства. Той осигурява по-тиха и по-ефективна работа в сравнение с традиционните мотори. С тази технология ще можете да се наслаждавате на спокойствие и тишина в дома си докато перете дрехите.

Whirlpool FFS7458WEE разполага с иновативна функция, наречена FreshCare. След като пералнята завърши прането, FreshCare функцията активира нежно въздушно прокачване и въртене на барабана, за да предотврати образуването на неприятни миризми и бръчки върху дрехите. Това е идеално, ако не можете да извадите дрехите веднага след като цикълът на пране приключи.

Дизайнът на Whirlpool FreshCare+ FFS7458WEE е семпъл и елегантен, с бяла цветова гама, която ще се вписва перфектно във всяка модерна кухня. С интуитивния контролен панел ще можете лесно да изберете желаните настройки и програми, за да се погрижите за вашите дрехи според специфичните им нужди.

Пералня Whirlpool FreshCare+ FFS7458WEE, 7 кг, 1400 rpm, Клас B, Технология 6th Sense, Инверторен мотор, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Класът на енергийна ефективност на Whirlpool FFS7458WEE е B, което го прави ефективна и икономична пералня. Ще можете да се насладите на изключителни резултати от прането, като същевременно намалите вашия принос към екологичните предизвикателства.

Заключение: Whirlpool FreshCare+ FFS7458WEE е пералня за вграждане, която комбинира интелигентни функционалности, енергийна ефективност и стилен дизайн. С тази пералня ще получите перфектно чисти и свежи дрехи, без да жертвате време, енергия или качество. Независимо дали пранете по-големи или по-малки количества дрехи, Whirlpool FreshCare+ FFS7458WEE ще бъде надежден помощник във вашето ежедневно грижа за дрехите ви.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply