неделя, май 26

Огромен телевизор на разумна цена – Toshiba 65UA3A63DG

Това не е обилкновен телевизор. Този страхотно изглеждащ 4К телевизор Toshiba 65UA3A63DG, има всички предимства, които може да предостави всеки друг телевизор.

Но Toshiba 65UA3A63DG предоставя и всички предимства, които може да ползва Android потребителя, включително вградения Chromecast и Google assistant. Вграденият Android дава възможност на всеки потребителя да гледа без проблеми YouTube, да се свързва с приложения като Spotify, Google Play, Netflix, Prime Video. Лесно управляемото меню дава бърз достъп до хиляди филми, а гласовият контрол позволява да управлявате телевизора само чрез команди!

Toshiba 65UA3A63DG

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Каквото и да кажем за дисплея, ще е малко. Toshiba 65UA3A63DG разполага с 65 инча последно поколение дисплей. Картината е възможно най-близка до реалността, което е благодарение на 4К UHD технологията.  Скоростта на обновяване е 50 Hz, а с иновативните технологии  TRU Micro Dimming и TRU Resolution, ще получите по-добър контраст на цветовете.

Красотата на картината се допълва и от мащаба на телевизора и резолюцията от 3840х2160. Както сами виждате, рамката е черна и максимално намалена. Телевизорът създава усещане за безкрайност, а с технологията за отразяване на светлината, Toshiba 65UA3A63DG е подходящ за гледане и под ъгъл.

Относно озвучаването – също не трябва да се притеснявате. Благодарение на Dolby Audio Processing системата с мощност от 24 W, телевизорът предоставя достатъчно силно и ясно качество на звука.

За по-голяма достъпност от Toshiba са се постарали да предоставят изключително много на брой и различни портове като:

  • 1 x Jack 3.5 mm
  • 1 x VGA
  • 1 x RJ-45
  • 1 x Вход за данни CI+ slot
  • 4 x HDMI
  • 2 x USB

Нивото на свързаност се допълва от стандартния Wireless, както и от малко позабравената Bluetooth технология.

Най-важното, на което трябва да обърнете внимание, ако сте решили да закупите този телевизор, са неговите размери. Огромният екран няма как да пасне на всеки дом. Затова преди да пристъпите към покупка, обърнете внимание на неговите размери: 293 х 883 х 1462 мм. Това разбира се са размерите със стойка, като без нея ширината намаля значително. Теглото на телевизора е цели 32 кг., затова преди да го поставите на стойка, помислете дали е достатъчно добре закрепена.

МНЕНИЕ НА АВТОРА:

Телевизорът със сигурност е сред нашите фаворити. Това е така защото за тази цена, рядко може да се насладите на такъв огромен дисплей, с такава функционалност. Toshiba 65UA3A63DG е наистина модерен телевизор, поддържащ всички необходими андроидски положения. Но преди да го закупите, добре помислете дали разполагате с достатъчно място за него.

Повеще детайли и цена, може да намерите на бутона отдолу:

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply