четвъртък, юли 25

SpaceMax технология от хладилник Samsung RB34T600ESA/EF

След като успя да наложи успеяно системата SpaceMax, Самсунг продължиха да я използват и в други модели като този, който ще ви представим днес: Samsung RB34T600ESA/EF.

SpaceMax системата е разработена от производителя, за да позволи използването на по-голям обем, при същите размери на хладилника. Това е възможно заради намалената дебелина на външните стени на Samsung RB34T600ESA/EF . Въпреки това, качеството на вътрешното охлаждане не намалява, а термоизолацията на хладилника се запазва същата.

Samsung RB34T600ESA/EF

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Както споменах по-горе размерите остават същите – 59.5 х 59.5 х 185 см. Пасва идеално на стандартни кухни. Вратите на хладилника са плоски, което го прави подходящ за вграждане в шкаф. Дизайнът е запазен класически. Цветът е сребрист, изграден от неръждаема стомана, а фризерът е разположен в долната част на хладилника. Специално внимание трябва да обърнем на гърба на хладилника. Защитното покритие Clean back осигурява защита за кабелите и намотките на хладилника, възпрепятства събирането на прах и предпазва от нараняване. Покритието е сребристо, изглежа добре и може да се почиства с най-обикновена кърпа.

Както и в други модели температурата на хладилника се поддържа от две основни системи: All round cooling и системата No Frost. Това означава, че където и да поставите храната, може да бъдете сигурни ще тя се изстудява равномерно, а качеството й ще бъде запазено възможно най-дълго.

 

Samsung RB34T600ESA/EF

Разпределението на рафтовете в Samsung RB34T600ESA/EF е стандартно – 4 бр. рафтове в хладилника и 3 отделения във фризера. Вратата също разполага с три броя отделения. Материалите на рафтовете са допълнително закалени, а пантите работят безотказно, което ги прави лесни за почистване. Със своя нетен обем от 355 литра, това е един наистина голям хладилник.

Хладилникът се предлага със стандартно вградения дозатор за вода, но още по-впечатляващи са системита за охлаждане на храна и напитки: Power Cool за хладилника и системата за бързо замразяване във фризера – Power Freeze.

Нивото на шум е изключително ниско – 35 dB. Това прави хладилника практически безшумен. В последната година Samsung залагат на разработената от тях дигитална инверторна на компресора за енергоспестяване. Компресорът отговаря на всички изисквания за енергоикономия, а хладилникът отговаря на енергиен клас A++ .

Управлението на температурата и желаните от вас настройки се допълва от изключително впечатляващия скрит дисплей. Казваме скрит, защото дисплеят се намира във вътрешната част на хладилника и показва всички показатели, необходими да следите качеството на продуктите.

Заключение:

Със своя Samsung RB34T600ESA/EF, корейската фирма продължава новата линия на хладилници. Всъщност, това е едно от най-добрите предложения в ценовия клас около 1000 лв. На пръв поглед звучи не малко, но помнете че с ниското ниво на електро консумация и високото качеството на продуктивност, вие ще закупите този хладилник, за да пестите занапред!

Повече информация, цена за продукта и начин на доставка, може да намерите на бутона отдолу:

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply