понеделник, март 4

Tesla Superior TT34TP21W – Напреднал Климатик, Съчетаващ Ефективност и Интелигентни Технологии за Пълен Комфорт

Tesla Superior TT34TP21W представлява високотехнологичен климатик, който се отличава с изключителна ефективност и иновативни функции, гарантиращи комфорт във всяко помещение. С 12000 BTU и клас A++, този модел предоставя надеждно охлаждане и отопление с минимална консумация на енергия.

Климатик Tesla Superior TT34TP21W BIG 12000 BTU Wi-Fi, Клас A++, Функция отопление, UV лампа, Биполярен генератор на йони, I Feel, Миещ се филтър, 3D въздушен поток, Отопление на външно тяло

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Една от ключовите характеристики на Tesla Superior TT34TP21W е вградената UV лампа, която ефективно унищожава бактерии, вируси и други вредни микроорганизми във въздуха. Тази технология не само подобрява качеството на въздуха, но и осигурява по-здравословна среда в помещението.

Биполярният генератор на йони е още една иновативна функция, която помага за подобряване на качеството на въздуха. Той произвежда отрицателно заредени йони, които анулират вредните частици във въздуха, като прах, плесен и алергени, допринасяйки за по-чист и свеж въздух в помещението.

Функцията за отопление на външното тяло е особено полезна в студените месеци, когато климатикът трябва да се справи с ниски температури. Тази функция осигурява по-ефективно отопление и поддържа постоянна температура, като осигурява уют и комфорт за целия период на употреба.

Системата I Feel е сензорна технология, която автоматично регулира работата на климатика в зависимост от температурата в помещението. Това осигурява персонализиран комфорт за всеки потребител, като системата се адаптира към промените в околната среда.

Миещият се филтър на Tesla Superior TT34TP21W е от съществено значение за поддържането на чист въздух в помещението. Този филтър лесно се почиства и поддържа, осигурявайки по-дълъг живот на уреда и оптимално качество на въздуха.

3D въздушният поток гарантира равномерно разпределение на въздушните струи в помещението, предотвратявайки горещи и студени точки в стаята. Този тип поток осигурява максимално усещане за комфорт през целия ден.

Tesla Superior TT34TP21W е интелигентен климатик, снабден с множество иновативни технологии, които подобряват качеството на въздуха и осигуряват максимален комфорт в дома или офиса. Съчетавайки висока ефективност с интелигентно управление, този модел е идеален избор за потребители, ценящи иновации и качество при климатичните системи.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply