вторник, февруари 27

Electrolux EACS/I-12HTP – Пълноценно Изживяване на Климатичен Комфорт с Иновативни Функции

Electrolux EACS/I-12HTP представлява високотехнологичен климатик, оборудван с изключителни функции и технологии, които осигуряват оптимален комфорт и енергийна ефективност във всеки дом или офис. С 12000 BTU и клас A++, този модел предлага мощно охлаждане и отопление, като осигурява оптимални условия през цялата година.

Климатик Electrolux EACS/I-12HTP, 12000BTU, Клас A++, Инвертор, Отопление, 7 скорости, ECO Mode, Нощен режим, Антикорозионен корпус, R32, WiFi, Йонизираща функция, UV лампа

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Инверторната технология на Electrolux EACS/I-12HTP осигурява постоянна температура в помещението и по-малка консумация на енергия. Тази иновативна функция гарантира по-стабилни и икономични резултати, като осигурява по-голямо усещане за комфорт, без значително увеличаване на разхода на енергия.

Климатикът разполага с 7 скорости на вентилатора, което позволява на потребителите да регулират интензитета на въздушния поток според своите предпочитания. Това осигурява персонализиран комфорт, като в зависимост от нуждите, климатикът може да бъде настроен да работи в различни режими.

Функцията ECO Mode и Нощният режим улесняват енергийната ефективност на уреда. ECO Mode регулира работата на климатика за по-ефективно използване на енергия, докато Нощният режим намалява интензитета на работа и шума на уреда по време на нощните часове, осигурявайки по-спокойна обстановка за почивка.

Антикорозионният корпус на климатика осигурява устойчивост на външни атмосферни влияния и удължава живота на уреда. Това е особено важно за климатици, изложени на влажност и различни метеорологични условия.

Със своята Йонизираща функция и UV лампа, Electrolux EACS/I-12HTP гарантира по-чист и по-здравословен въздух в помещението. Йоните помагат за намаляване на алергените и бактериите, докато UV лампата унищожава вредните микроорганизми, подобрявайки качеството на въздуха.

С вградената Wi-Fi възможност, климатикът може да бъде контролиран от разстояние чрез мобилно приложение. Това предоставя гъвкавост и удобство на потребителите, като им позволява да регулират настройките на климатика от всяко място.

Electrolux EACS/I-12HTP представлява съвременен и интелигентен климатичен уред, оборудван с високотехнологични функции, които осигуряват ефективност, комфорт и подобрено качество на въздуха. Съчетавайки в себе си напреднали функции и висока енергийна ефективност, този модел е подходящ избор за всеки, който цени качество и иновации в климатичните системи.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply