сряда, май 29

Electrolux EACS/I-09HEL/N8 EEC – Интелигентен Климатик, Обогатен с Иновации за Въздушен Комфорт

Electrolux EACS/I-09HEL/N8 EEC е един от водещите модели в своя клас, предлагайки напреднали функции и технологии, които подобряват качеството на въздуха и осигуряват максимален комфорт в помещенията. Със своите 9000 BTU и клас A++, този климатик предлага ефективно охлаждане и отопление при минимална консумация на енергия.

Климатик Electrolux EACS/I-09HEL/N8 EEC, 9000BTU, Клас A++, Wi-Fi, I-Feel, 4 посоки на въздушния поток, 5 скорости на вентилатора, Йонизираща функция, Филтър с активен въглен, Филтър с витамин С, Нано-сребърен филтър

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Основното предимство на Electrolux EACS/I-09HEL/N8 EEC е Wi-Fi възможността, която позволява на потребителите да контролират устройството от разстояние, използвайки специално приложение на своя смартфон. Това предоставя удобство и гъвкавост, позволявайки на потребителите да регулират температурата и други настройки на климатика откъдето и да се намират.

Функцията I-Feel предоставя интелигентно управление на климатика чрез сензори за температура, които автоматично регулират работата на устройството, за да поддържат оптимална температура в помещението, осигурявайки персонализиран комфорт за всеки потребител.

4 посоки на въздушния поток и 5 скорости на вентилатора позволяват на потребителите да регулират насочването и интензитета на въздушния поток според техните предпочитания. Това осигурява равномерно разпределение на въздуха в помещението и усещане за комфорт през целия ден.

Йонизиращата функция на този климатик помага за подобряване на качеството на въздуха, като намалява присъствието на прах, алергени и вредни частици. Тази функция осигурява чист въздух и здравословна среда в помещението, което е особено полезно за хора с алергии или дихателни проблеми.

Филтърът с активен въглен и филтърът с витамин С са уникални характеристики, които подобряват качеството на въздуха. Активният въглен ефективно абсорбира неприятните миризми и газове, докато филтърът с витамин С помага за поддържане на хидратацията на кожата и здравето на дихателните пътища.

Нано-сребърният филтър е още една иновация в този модел, която има антибактериални свойства и помага за предотвратяване на развитието на бактерии и микроорганизми във въздуха.

Electrolux EACS/I-09HEL/N8 EEC е изключително функционален и интелигентен климатик, който предлага не само комфорт, но и подобрено качество на въздуха в помещението. Съчетавайки в себе си най-новите технологии и иновации в областта на климатичните системи, този модел е идеален избор за потребители, които ценят удобството, ефективността и здравето в своя дом или офис.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply