неделя, декември 3

Пералня Star-Light WMV-710D – притежава променящата животи технология – Allergy safe

Мечтали ли сте си за пералня, която да е добра в дълбокото почистване на дрехите, но същевременно с това да се грижи и да запазва добрия вид на нишките на дрехите. Е, открихте я! Това е пералнята Star-Light WMV-710D. Освен дълбокото промиване на нишките и грижата за тъканите, с тази пералня получавате и обявената за променяща животи технология – Allergy safe, която ще дезинфекцира и премахва всеки остатък от алерген по Вашите дрехи. Тази технология е изключително подходяща за домове, в които живеят малки деца или възрастни хора, защото те са най-уязвими към алергени и дразнители. Технологията премахва дори неприятните бели остатъци от прах и омекотител по дрехите, които са най-чест причинител на непоносимост, обриви и други алергични състояния.

Star-Light WMV-710D

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Пералня Star-Light WMV-710D е с обем на зареждане от 7кг, подходяща за средно голямо семейство. Големият барабан ще направи всяко ежедневие по-приятно, защото ще спестява време от многобройни изпирания по няколко пъти на ден. С пералня Star-Light WMV-710D можете да променяте обороти на центрофугиране от 0 – 1000 об./мин. Задайте тази настройка в зависимост от вида на дрехите, които желаете да изперете в комбинация с подходяща програма за изпирането им. Получавате и огромна гъвкавост при избор на температура на изпирането от 20, 30, 40, 60 и 90 градуса.

Останалите програми, от които ще можете да се възползвате: Деликатна, Вълна Смесена, Бърза програма, Памук, Спортна, Allergy safe, Синтетична програма, Дънки, Eco, Бельо и Центрофуга. Заедно със стандартните програми, общият им брой става 15. Което предоставя пълно удобство, дори за хората с разнообразен и нестандартен тип на обличане. Времетраенето на кратката програма пък е само 15 минути! Това означава, че само за 15 минути ще получите отново любимите си дрехи в чист и освежен вид. Кратката програма е с идеално приложение за хора с динамичен и забързан начин на живот.

Уредът притежава и дигитален екран, който ще Ви помага да избирате правилните опции. Екранът показва оставащото време до приключване на цикъла и етапа на изпиране, в момента, в който се намират Вашите дрехи. Или иначе казано дигиталният екран Ви информира за всичко важно, което трябва да знаете за прането на Вашите дрехи. Той ще Ви информира и за продължителността на избраната програма.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply