петък, юни 14

Пералня Toshiba TW-BK100S2 – с голям капацитет на зареждане

С пералня Toshiba TW-BK100S2 прането се превръща в удоволствие. Доверете се на иновативната технология за изпиране, която всеки път ще Ви изненадва с отлични резултати, като спестява до 50% от времето за пране и разходите за вода и електричество.

Пералната машина Toshiba TW-BK100S2 притежава необходимите функции, които да оптимизират всеки цикъл на пране и центрофугиране. Уредът има 16 програми за пране, както и допълнителни режими, благодарение на които можете да зададете желаните условия за всяко пране – от такова за много деликатни материи до подходящо за силно замърсени тъкани и дрехи. В допълнение, тази пералня има модерен и елегантен дизайн.

Toshiba TW-BK100S2

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Характеристики и предимства на пералнята:

Toshiba TW -BK100S2  е бяла автоматична перална машина с удобно предно зареждане, механичен контролен панел и опция за отваряне на люка отляво. Капацитетът й на зареждане е 9 кг,  със скорост на изстискване от 1200 завъртания в минута. Нивата на шум при центрофугиране и пране са в рамките на допустимите децибели, а енергийният й клас ,,B‘‘ Ви носи гаранция за енергийна ефективност. Консумацията на енергия за 1 измиване е 0,76 kWh, а за 100 измивания –  53 kWh. Средният разход на вода за година е  10340 l.

Размери:

Тегло: 68 кг; височина: 85 см; Ширина: 59,5 см; Дълбочина: 50 см; Диаметър на люка: 30 см

Функции:

Пералнята притежава множество удобни и защитни функции, една от които е опцията за Защита от деца. Другата практична функция е възможността за добавяне на дрехи към вече стартирала програма. Останалите варианти са допълнително изплакване, програма против намачкване на прането, отложен старт, който позволява машината да работи на нощна тарифа, заключване, самодозиране, показване на оставащото време.

Опцията Drum Clean е от особено значение, тъй като многократното използване на пералнята води до отлагане на минерални и химически остатъци в барабана. По този начин се създава слой, който може да развие бактерии и вредни микроорганизми. Програмата за почистване на барабана е изключително важна за чистотата на дрехите, за здравето на членовете на семейството, но и за максималната ефективност на устройството.

Системата Aqua Stop е проектирана с двуслоен вътрешен маркуч, облицован от външен маркуч от твърда пластмаса. Ако някой от слоевете на вътрешния маркуч се прокъса и протече, ще се задейства механизъм за автоматично затваряне, който блокира маркуча и предотвратява изтичането на вода. По принцип системата помага да се предотвратят евентуални наводнения, защото дори малък теч може да доведе до неприятни щети по дома.

Toshiba TW-BK100S2

LED дисплеят има лесен за използване контролен панел, който ясно показва избраната програма, времето, оставащо до края на цикъла на пране и допълнителните опции.

Технология за измиване The Greatwaves е разработена върху две основи: Flash Wave и Cold Wash, които предпазват дрехите по време на пране и гарантират значителна енергия, почистващ препарат и пестене на време.

Здрав и ефективен, инверторният двигател работи с 11,4% по-малко шум от конвенционалния двигател. Инверторният двигател не позволява опасност от повреди, тъй като механичното вътрешно предаване се извършва чрез електромагнитно поле, като по този начин се елиминира механичното износване, а това е гаранция за надеждност.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply