понеделник, юни 24

Пералня Star-Light WMV-610D – разполага с цели 15 програми

Пералня Star-Light WMV-610D е специално проектирана така, че да улеснява ежедневието на всяко едно съвременно, средно голямо семейство. Капацитетът на барабана събира 6кг сухо пране, което е напълно достатъчно за едно седмично пране или за няколко комплекта спално бельо.

Монтира се стандартно, с предно отваряне и бяла на цвят – любителите на класическия вид на пералните ще бъдат възхитени от дизайна и най-вече от множеството функции, които притежава пералнята – цели 15 различни програми и още допълнителни технологии и съвременни функции, работещи изцяло за Вашето лично удобство.

Star-Light WMV-610D

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

От дигиталния контролен панел ще можете да избирате сред Деликатно пране, Вълна, Памук, Синтетика и др, включително и усъвършенстваната програма Baby Wash, предназначена за изпиране на деликатните и нежни бебешки и детски дрешки. Нежното изпиране на тази програма, всъщност е нейната сила. Тя премахва упоритите петна от храна, бебешко пюре, кал, прах и т.н., като същевременно с това не уврежда нишките и тъканите на меката материя, а дори ги прави още по-нежни и приятни на допир.

На електронният LED дисплей ще можете да проследите целия процес на работа на уреда. Индикаторът за времето на програма, ще Ви информира, колко време остава до края на програмата. Контролът на нивата на температура ще Ви помага по-лесно да изберете желаната температура за пране на дрехите. Таймерът и Отложеният Старт ще Ви позволяват по-лесно да организирате свободното си време. Регулаторът на оборотите Ви дава възможност да избирате различна скорост на въртене при центрофугиране, съобразена спрямо големината и материята на дрехите. LED дисплеят Ви показва също дали вратата на пералнята е заключена или не, избраните спомагателни функции и текущата програма. Всичко това Ви дава привилегията да планирате по-лесно времето си, както и да бъдете спокойни и уверени в това, какво се случва с Вашите любими дрехи.

Освен богата на функции, пералня Star-Light WMV-610D ще Ви впечатли и с невероятните си технологии за сигурност и защита, сред които:

  • Защита от промяна на настройките на контролния панел, от деца по време на работа;
  • Система за откриване на излишно останала пяна по дрехите;
  • Заключване на вратата по време на работа на уреда.

Пералня Star-Light WMV-610D е с енергиен клас A+++ от гамата от A+++ до D и ниво на шум при центрофугиране 77 dB, ниво на шум при пране 58 dB. Нейните размери са: дълбочина 50см; широчина 59.7см и височина 84.5см – икономична, стилна, тиха като шепот и достатъчно голяма, за да обслужи нуждите на всички Ваши дрехи и завивки.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply