неделя, май 26

Star-Light CSTV-268F – хладилник с фризер и голям капацитет

Star-Light CSTV-268F става все по-предпочитана марка от българския потребител, когато става въпрос за достъпни качествени уреди.

Star-Light CSTV-268F е интелигентен избор за всяко семейство, което иска просторно място в хладилника и място за дълготрайно съхранение на храна. Въшният му вид не е много изискан, а по-скоро класически, с преобладаващ бял цвят. За максимална функционалност уредът е проектиран с хладилник отгоре, а фризер отдолу.

Star-Light CSTV-268F

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Охладителната система е смесена – автоматична за хладилника и ръчна за фризера. Пространството вътре е добре организирано и внимателно обмислено. Хладилникът е с капацитет от 184 литра и 4 броя рафтове от закалено стъкло. На вратата също са разположени 4 броя рафтове. Фризерът от своя страна е с капацитет от 84 литра и три броя отделения, едното от които е малко по-голямо.

Стилажите се почистват лесно, като изключително голям плюс е възможността за контролиране на рафтовете. По този начин може да събирате и по-големи съдове, както и такива с по-неправилна форма. В най-долната част на хладилника има отделение за плодове и зеленчуци, където те се съхраяват свежи за най-дълъг период от време. Тава за лед, ще намерите в най-горното отделение на фризера.

Общият капацитет на уреда е 268 литра, енергиен клас А+ (class F съгласно новите стандарти), а височината му е около 170 см.

Хибридната охладителна система включва някои бонуси за потребителите. Например ниската годишна консумация на ток. Потреблението при една нормална употреба е около 277 kWh. Разбира се тя може да се повлияе от начина, по който използвате уреда. Система за автоматично размразяване на леда, поддържа нивото на леда ниско за по-дълъг период от време, което намалява консумацията на ел енергия допълнително.

Star-Light CSTV-268F

Размерите на хладилника напълно ще паснат на абсолютно всяка кухня. Със своята височина от 170 см, ширина 54 см и дълбочина 58 см, хладилникът е изключително удобен за използване. Вратите му се отварят реверсивно, а нивото на шум е само 40 dB.

Хладилникът е подходящ за тези от вас, които обичат качествените покупки на ниска цена. Определено не е най-модерния хладилник, но разполага с функции напълно достатъчни да задоволят всяко едно домакинство.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply