четвъртък, юни 13

Най-добрият телевизор – LG 75NANO993NA

LG 75NANO993NA e един от най-добрите телевизори на пазара, а тези, които могат да си го позволят – няма да съжаляват.

LG 75NANO993NA разполага с много добро качество на картината благодарение на технологията Nano cell display и 4К резолюция. В общи линии картината е около четири пъти по-добра от нормалното HD. Технологията е разработена от LG е невреоятно достижение. Най-важната функционалност е Cinema HDR, която оживява съдържанието благодарение на красиви цветове, които показва. Изключително красиви картини се разкриват пред всеки, който гледа документални филми.

LG 75NANO993NA

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Технологията за затъмняване на подсветката на екрана, където цветовете са черни, като по този начин осигурява по-качествена картина и прекрасни видеа. Цветовете са ярки, наситени и като живи, а диагонал от 189 см (75 инча) създава наистина кино усещане.

Телевизорът, разбира се, разполага със Smart функция. Може да го свържете с интернет и да достъпвате онлайн съдържание. В магазина на гугъл може да достъпите до голям брой приложения, а новият изкуствен интелект ThinQ разботи феноменално. Дистанционното прави достъпването към телевизора лесно и удобно за употреба. Благодарение на гласовия си асистент може да управлявате телевизора с гласови команди. LG 75NANO993NA има възможност за съвместимост с Alexa и Google Assistant.

Аудиото, както всичко останало е на друго ниво. Телевизорът разполага с Dolby Atmos, Ultra Surround както и всякакви други технологии, свързани с качеството на звука, дълбоките баси и съраунд изживяването. Говорителите с мощност от 60 W доставя звук, на който могат да завидят повечето саундбарове могат да завидят.

Относно въшния вид – рамката е изключително тънка, това прави телевизора да изглежда добрев дори и при монтаж на стената. Но ако решите да го поставяте на стената трябва да съобразите и теглото му – 48кг. Портовете за свързаност са достатъчно: 1 x Jack 3.5 mm; 1 x RJ-45; 1 x S/PDIF; 3 x USB; 3.0; CI+ slot; 4 x HDMI.

LG 75NANO993NA

В общи линии този телевизор може да предостави едно наистина кино изживяване в дома Ви. LG 75NANO993NA е един от най-добрите телевизори въобще. Картината му е впечатляващо реална и наститена на цветове. Звукът разполага с технология за пречистване на шумовете. А цялостното усещане е за съвършенство. Препоръчваме на тези, които могат да си го позволят.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply