сряда, юли 24

Horizon 43HL6330F – модерен смарт телевизор

Horizon 43HL6330F e нов и модерен смарт телевизор, който е събрал в себе си смарт технологии, класически дизайн и разумна цена.

Horizon 43HL6330F е LED телевизор с диагонал на дисплея 108 см (43 инча), който може да Ви предложи много, като не е нужно да правите жертви с цената. Телевизорът е подходящ за дневна, но също много лесно може да пасне и на спалната Ви стая, а защо не и за офиса.

Horizon 43HL6330F

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Телевизорът е лек и предоставя възможност за монтаж, както на стойка, така и на крачета. Размерите му със стойка са 973 x 623 x 260 мм, а теглото – 9.25 кг. Моделът е съвместим с VESA, а ширината му е достатъчно малка, за да застане плътно до стената.

Дизайнът е класически, с тънки черни рамки около екрана. Крачетата са разположени в двата края и наистина правят телевизора да застава стабилно върху повърхности. Но това, което се търси в съвременния телевизор не е нито, стойката, нито външния вид, а смарт функциите.

Телевизорът разполага с Linux операционна система. Чрез него може лесно да сърфирате в интернет, а в уредът са интегрирани YouTube и Netflix. Предварително инсталираните приложения дават чудесна възможност за всеки, който иска да тества качеството на картината.

Независимо, обаче дали сърфирате в интернет или гледате телевизия, качествената картина ще бъде част от ежедневието Ви. Ще може лесно да се възползвате от разделитена способност 1920 х 1080 с Full HD функционалност и опресняване на картината от 50 Hz.

Horizon 43HL6330F

За свързаността също не бива да се притеснявате, тъй като телевизорът освен безжична Wi-Fi връзка разполага и с:

  • 1 x USB;
  • 1 x Jack 3.5 mm;
  • 2 x HDMI;
  • 1 x VGA;
  • 1 x RJ-45;
  • 1 x S/PDIF;
  • 1 x Вход за данни;
  • CI+ slot.

За звука се грижат два високоговорителя с по 8 W всеки или обща мощност от 16 W. Аудио технологията Dolby ще създаде приятно кино изживяване и съраунд звук. Без значение дали ще използвате телевизора в спалнята или във всекидневната, Horizon 43HL6330F ще остане една приятна изненада.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply