понеделник, юни 24

Инверторен климатик Star-Light ACM-18FOWF

Star-Light ACM-18FOWF е климатик от най-високата гама на производителя. В долните редове ще ви запознаем с неговите възможности.

Star-Light ACM-18FOWF е подходящ за домашна употреба, като препоръчителната му зона на покритие е до 35 кв. м. Основният капацитет е 18 000 BTU, а капацитетът на затопляне е цели 19 000 BTU.

Климатикът се монтира на стена, а размерите му са 95.7 х 21.3 х 30.2 см, а теглото 10 кг. Все пак е добре да разполагате и с място, на което да монтирате външното тяло, тъй като килограмите му – 34 кг и размерите 80 х 33.3 х 55.4 см са достатъчно големи, за да им се отдели внимание.

Star-Light ACM-18FOWF

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Външният вид на Star-Light ACM-18FOWF е красив. Белият цвят, избран от производителя е стандартен, но красивият дисплей, определено му предава по модернистичен дизайн. Компресорът на климатика е ротативен, а филтърът е лесен за разглобяване и миене. Номиналната консумация при охлаждане е 1539 W, а при отопление 1480 W.  Всичко това е събрано в енергийна ефективност А++.

Шумът, който възпроизвежда този климатик е 55 dB, когато работи на пълни обороти. Достатъчно тихо е, за да бъде използван и при спални помещения.

Като говорим за спални помещения, трябва да отбележим функцията му за обезводняване. Чрез нея Star-Light ACM-18FOWF поддържа нормата на влажност в нормални параметри, не изсушава въздуха. По този начин избягвате нежеланото дразнене на лигавицата, главоболие и дразнене на очи. Заедно с функцията Sleep / Night може да регулирате работата на климатика по оптимален начин, за да сен асладите на един спокоен сън.

Star-Light ACM-18FOWF

Иновациите се допълват и от възможността за Wireless управление на климатика. По този начин може да достъпвате до функционалността му, чрез мобилното Ви устройство. С достъп до мобилно приложение, може да зададете желаните от Вас настройки от разстояние, а когато се приберете в дома Ви, Star-Light ACM-18FOWF ще е изпълнил желаните от Вас действия. Приложението е достъпно за потребители на различните операционни системи.

В общи линии това е един наистина добър климатик. Дизайнът му е изчистен, а красивият дисплей го прави изключително модерен. Свързаността му с мобилните устройства, както и функционалността му, ще го направят достоен член на семейството Ви.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply