понеделник, юни 24

Полуинтегрирана съдомиялна за вграждане Bosch SPI4HMS61E

Всяко домакинство има нужда от помощник в кухнята. Безспорно най-ценения от домакините уред е съдомиялната. Качествената съдомиялна спестява време, нерви, вода, ток. Представяме Ви Bosch SPI4HMS61E – един чудесен избор за всяко домакинство.

Най-важното качество на една съдомиялна е нейният обем. Капацитетът на Bosch SPI4HMS61E е 10 комплекта, като съдомиялната е достатъчно гъвкава, за да може да бъде заредена в най-различни комбинации.

С вградения си Wi-Fi може да бъде управлявана от смарт устройството Ви. Чрез приложението Home Connect  може да избирате подходяща програма за миене, което да доведе до по-добри резултати. С функцията Easy Start Guide приложението само Ви препоръчва програмата, която е най-подходяща за използване, след като въведете степента на замърсяване, вида и количеството на съдове.

Bosch SPI4HMS61E

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Друга полезна функция на приложението е брояча на таблетки. След като останат 5 таблетки от последната Ви покупка, чрез push извезстие, Bosch SPI4HMS61E алармира за нуждата от нова покупка на таблетки. Когато машината приключи с измиването, ще бъдете известени на смарт устройството.

Приожението е подходящо, както за потребители на Android, така и за потребители на iOS операционни системи. В него може да зададете и функция “Любими”, чрез което може бързо да изберете програма от предварително харесаните от Вас.

Bosch SPI4HMS61E разполага и с перфектна защита за стъкло. На всички ни се е случвало, след многократни измивания, стените на стъклените ни прибори, да започнат да се драскат или напукват. Това не трябва да Ви притеснява, тъй като съдомиялната предоставя оптимизирана защита, против корозия на стъклени прибори.

Bosch SPI4HMS61E

Иновативната технология Active Water, предоставена от Bosch, дава възможност на потребителя да хаби по-малко вода, чрез увеличаване на ефикасността на изплакване. А благодарение на по-бързото нагряване, съдомиялната реализира и икономия на ток. Мощността, която достига Bosch SPI4HMS61E е 2400 W, a енергийният клас А+. При редовна употреба, годишната консумация на ток достига едва 237 kWh.

Тази съдомиялна е оборудвана с още безброй функционалности като: самопочистващ се филтър, индикатор за оставащо време, подвижен горен рафт, електронен панел и др.

Впечатление прави, обаче системата EcoSilence Drive. Безточковият, енергоспестяващ мотор намалява шума до оптимални нива, което гарантира по-плавна и тиха работа. Нивото на шум на тази машина са едва 44 dB. С функцията за отложен старт на измиването, може да бъде използвана дори през нощта.

Друг голям плюс е системата за защита от протичане – Aqua Stop. Тя включва двустепенен маркуч, предпазен клапан и подов резервоар, които гарантират 100% защита от изтичане на вода.

Външният вид на тази съдомиялна е изключително красив, като предната част е оборудвана с дисплей и система за контрол на програмите.

Действително ще ни е необходимо още много време, за д ви запознаем с всички функционалности на тази машина. Безспорно това е един от най-добрите продукти на пазара. Използването му ще се превърне в удоволствие и необходимост за всяко домакинство. Горещо препоръчваме!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply