вторник, февруари 27

Фризер подходящ за всеки джоб – Star-Light FRM-271NESS

Star-Light не са най-добрите, нито най-модерните фризери, но безспорно са уреди достатъчно качествени и подходящи за всеки джоб. Такъв е и днешният ни представител Star-Light FRM-271NESS.

Star-Light FRM-271NESS е фризер с капацитет от 271 литра – напълно достатъчен, даже предостатъчен за нормално домакинство. Броят на отделения са 7, като капацитетът на замразяване за 24 часа е 16 кг. Фризерът разполага и с 2 по-големи отделения, в които може да съхранявате по-обемни продукти. Материалът на рафтовете е пластмаса, но тя е достатъчно закалена, за да не ви създава проблеми.

Star-Light FRM-271NESS.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Размерът на фризера е 59,5 х 64,5 х 185,5 см. Поради дръжката на реверсивната врата, фризерът не е подходящ за вграждане. Тъй като към него няма хладилник, преди да го закупите, трябва да помислите дали имате необходимото място за съхранението му.

Годишната консумация на ток е 245 kWh, което е значително по-малко от други фризери с подобни габарити. Енергийният клас е А++, като благодарение на иновативния компресор, електроконсумацията е наистина занижена. Нивото на шум е съвсем малко по-завишено от по-скъпите фризери, но пак е достатъчно ниско, за да не чувате когато работи – 43 dB.

Монтирането на фризера е страндартно, а външният вид е от красив иноксов цвят. В горната част на фризер има LCD дисплей, от който може да следите температурата, както и някои други екстри.

Star-Light FRM-271NESS.

Star-Light FRM-271NESS разполага с No Frost система, предотвратяваща ненужното замразяване на прдуктите. Електронният контрол е лесен за употреба и бързо се свиква с него. Вратите са добре изолирани, като вътрешността на фризера по никакъв начин не се влияе от температурата навън.

Фризерът разполага и със система Multi Air Flow, която спомага за равномерно разпределение на въздуха в уреда, като същевременно позволява продуктите да бъдат съхраняване с еднакво качество, без значение къде са позиционирани.

В заключение може да кажем, че това е един изключително добър продукт, ако сте решили, че вградените в хладилник фризери са недостатъчни за домакинството Ви. Съотношението цена-качество безспорно прави Star-Light FRM-271NESS един от най-добрите продукти на пазара. Горещо го препоръчваме на всички, които са решили да закупят фризер за домашна употреба.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply