вторник, март 28

Ревю на 50 инчовия Sony KDL50WF665BAEP

Sony KDL50WF665BAEP е чудесен представител на HDR 10 телевизорите. 50 инчов екран, прекрасна картина и разумна цена очакват всеки, който закупи този телевизор.

Sony KDL50WF665BAEP е красив елегантен телевизор. Рамката му е малко по-широка от обичайното, но качеството на изработката изглежда и се усеща скъпо. Краката, на които е разположен изглеждат качествено и са изработени от лъскаво-сребрист цвят.

Sony KDL50WF665BAEP

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Портовете включват два HDMI, USB порта, способни да възпроизведат видео, снимки и музикални файлове. Телевизорът разполага с опция за Ethernet и Wi-Fi мрежова връзка.

Екранът, който предлага производителят, е 50 инчов (125 см) диагонал. Разполага с Full HD резолюция с 1920 х 1080 пиксела. По-изненадващото е, че поддържа възпроизвеждане с висок динамичен обхват – HDR, както в стандартния HDR 10 формат, така и в HLG платформата, фокусирана върху излъчването.

Допълнителният диапазон от яркост на HDR и придружаващата го широка цветова гама помагат на телевизора да октрои една красива и качествена картина. Телевизорът може да се похвали и със система за видеообработка X-Reality Pro, която сме виждали в предишни телевизори. Тя предоставя впечатляващо надграждане на снимки със стандартна разделителна способност и превъзходен цветен финес.

Ако планирате да закупите този телевизор преди световното по футбол, трябва да знаете че той разполага с Motionflow XR за намаляване на трептенето и замъгляването, свързано с движещите се обекти на LCD телевизори.

Sony KDL50WF665BAEP

Телевизорът пристига с операционна система Linux, към която има вградени добре познати приложения. Само с едно докосване на бутона на дистанционното може да стартирате YouTube, където там или в Netflix, може да получите истинско HDR изживяване. За поддръжка на скоростта и бързо стратиране на приложенията, се грижи Quad Core процесор. Единственото разочароващо е силата на звука. За аудисистемата се грижат два говорителя с обща мощност от 10 W.

Що се отнася за цялостното представяне на този телевизор, трябва да знаете че има много неща, които да харесате в него. Добавянето на технологии за подобрение на качеството на картината ще се хареса на онези, които търсят визуално надграждане на разумна цена.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply