вторник, юни 18

Philips 55PUS7855/12 голям диагонал с красива картина

Philips 55PUS7855/12 е голям телевизор, предоставящ отлична картина, семпъл външен вид и SMART функционалности.

Philips 55PUS7855/12 е телевизор, който се отличава със семпъл външен вид. Панелът е сребрист, а рамката е намалена до минимум. Две крачета се грижат за стабилността на уреда, а диагоналът му е цели 55 инча (139 см).

Philips 55PUS7855/12

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

За качеството на картината се грижи 4К Ultra HD резолюция. Това прави телевизорът съвместим с всички HD формати. Благодарена на технологията HDR 10+ ще се насладите на изключително живи, наситени на цветове картини. Нивата на яркост се регулират, предоставяйки на потребителя възможност да се потопи изцяло в атмосферата на видеосъдържанието.

За пълна кино атмосфера, производителят е предоставил два говорителя с обща мощност от 20 W. Благодарение на Dolby Atmos и AI Sound може да се насладите на истински съраунд звук. Така сякаш сте в кино салон, звукът Ви заобикаля, създавайки истинска кино атмосфера.

Четири ядрен процесор се грижи за скоростта на смарт управлението на телевизора. Благодарение на операционната си система, потребителите могат лесно да достъпват онлайн съдъражние, да теглят приложения и да са винаги ъпдейтнати. Операционната система разполага с няколко внедрени, стандартни приложения. YouTube, Netflix и Amazon Prime Video ще Ви предоставят висококачествено изображение, ще можете да гледате любимите си филми, сериали и да слушате прекрасна музиак.

За свързаността на телевизора се грижат следните портове:

  • 1 x Jack 3.5 mm;
  • 3 x HDMI;
  • 1 x RJ-45;
  • 1 x S/PDIF;
  • CI+ slot;
  • 2 x USB 1 x RF.

Предоставена е възможност и за гласови команди. Телевизорът работи добре с Alexa и Google Assistant. Така може да управлявате Philips 55PUS7855/12 от различни устройства на Google – Google Home, Google Nest и Google Nest mini. Изключително бързо и лесно може да стриймвате директно от мобилното си устройство на телевизора.

Philips 55PUS7855/12

Philips 55PUS7855/12 е един чудесен представител на смарт телевизорите на Philips. Разумната цена и високото качество на картината го превръщат в чудесна възможност за вашета всекидневна. Големият размер на диагонала го правят подходящ за по-обемни стаи, а изчистеният дизайн го карат да придаде естествен завършек на дома Ви.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply