четвъртък, юни 13

LG 43UN80003LC – 4K ULTRA HD телевизор на разумна цена

LG 43UN80003LC е един от най-модерните Ultra HD телевизори, оборудван с най-новите технологии и система за филтриране на изображенията.

LG 43UN80003LC разполага с диагонал от 108 см (43 инча), оборудван с резолюция, т.е. 3840 х 2160 пиксела, в 16:9 аспект на изображението. Този модел е проектиран за тези, които не искат да правят компромис между елегантност, качество на изображението и незабавен достъп до любимо съдържание.

Не бихме стигнали до там да наречем този телевизор най-добрият Ultra HD, но рядко виждаме добре оборудван телевизор, с перфектна картина на тази цена. Той е изключително тънък, което прави възможно монтирането му по-близо до стената.

LG 43UN80003LC

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Този Smart телевизор е с операционна система webOS. Тя ще ви отведе в очарователния свят на интернет видеата, предлагани от YouTube, Netflix или HBO Go. Освен това сърфирането в интернет и използването на приложения е наистина лесно.

В същото време този модел позволява да управлявате устройството с гласови команди. Телевизорът е съвместим с Google Assistant, Alexa и Amazon. Може да използвате гласа си, за да извършвате действия като изключване на телевизора, увеличаване или намаляване на звука, промяна на настройки и т.н. Може също да търсите съдържание в YouTube и Netflix. А устройството незабавно ще изпълнява всичките ви прищевки, благодарение на четириядрения процесор.

Телевизорът въвежда и технологията ThinkQ. Така изкуственият интелект симулира човешка функция, позволявайки адаптация на картина и звук в реално време. За ясните изображения се грижат: HLG, HDR 10, 4K Upscaler, UHD Dimming, Dolby Vision.

Както сами виждате, телевизорът е оборудван с най-модерните технологии за предоставяне на добра картина. Цветовете са изключително наситени, движенията са като живи, а постоянната оптимизация променя начина, по който ще гледате на телевизорите занапред.

LG 43UN80003LC

За звука се грижат два говорителя с обща мощност от 20 W. Превъзходните звукови функции Down Firing, AI Sound, Ultra Surround, предоставят жив и качествен съраунд звук. Независимо дали гледате филм, телевизионно предаване или играете игри, винаги получавате качествено и адаптивно звуково усещане.

LG 43UN80003LC ви предлага възможност да изпитате изключителни видео изживявания, да сърфирате в интернет, да достъпвате бързо до видео съдържание, а всичко това на цена под 800 лв.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply