събота, април 1

Sony 85X85J – с 85 инчова картина!

Всеки сантиметър на огромния 85 инчов екран (214.8см диагонал) на Sony 85X85J е изпълнен с качество. С подобен тип телевизор ще наситите всяко пусто и просторно помещение с живот, цвят и звук. Именно това, което е важно, за да се чувствате комфортно и удобно. Телевизорът е подходящ за големи заведения, търговски обект и обществени и административни сгради, с капацитет да събират много хора и да ги забавляват или информират чрез големия екран.

Sony 85X85J

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Със сигурност, за каквато и цел да използвате Sony 85X85J, той няма да Ви разочарова. Този гигант притежава невероятни технологии както за възпроизвеждане на богати изображения, така и за възпроизвеждане на плътно, наситено и ясно аудио озвучаване. Точно това, което се очаква от подобен телевизор – колкото по-голям, толкова по-мощен и по-качествен.

Умните технологии работещи зад екрана му правят всяко изображение, освен голямо, да изглежда и реално! Технологията Dynamic Contrast Enhancer сама регулирала настройките си на яркост и контраст, спрямо осветлението в околната среда. Например, когато слънцето залезе или осветлението се намали, екранът ще запази постоянно светлата си картина, за да бъде достатъчно ясна и достатъчно добре контрастирана, за да се виждат всички обекти и сцени от нея. И обратното. Картината ще запази постоянство дори при включване на светлините или при прокарване на слънчевите лъчи през прозореца. Никой няма да се дразни, че екранът не се вижда достатъчно ясно и картината е прекалено светла или прекалено тъмна. Ето, още един плюс, който получавате със Sony 85X85J, ако изберете да го монтирате в заведение – било то нощен клуб или ресторант на открито.

В същото това време, друга специална технология взима участие в Sony 85X85J и това е 4K X-Reality PRO, която анализира видео материалите и курсивните движения в кадрите. Тази технология има уменията да преобразува всяко видео до неговото максимално най-добро качество. Така че, изводът е само един – със Sony 85X85J ще гледате само най-високо качествена картина и видео. Дори да бъдат подадени със снижено качество, Sony 85X85J ще го преработи и отново ще ги получите с най-доброто такова! Подобно преимущество е незаменимо, особено ако телевизорът ще има ролята да представя добрия имидж на помещението пред Вашите гости, приятели или клиенти.

Sony 85X85J

Мощността на вградените говорители на Sony 85X85J е 20 W и с две аудио системи, като можете да го свържете с различни устройства чрез Wi Fi  или Bluetooth и чрез Jack 3.5 mm, PCMCIA, RJ-45, S/PDIF, CI+ slot, 4 x HDMI, 2 x USB и RF портове.

Телевизорът е със сравнително ниска годишна консумация на ток и със VESA съвместимост за монтиране на стена от 400 х 400.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply