понеделник, март 4

Sony 75X85J – осмото чудо на света

Smart телевизорът Sony 75X85J притежава невероятни възможности. Ще бъдете удивени от функциите му за Гласово командване. Само със силата на гласа си и без никакво натискате на копчета и тромаво скролване ще можете бързо и лесно да се насладите на любимите си филми и телевизионни предавания. Операционната система Google TV ще открие пред Вас свят пълен със забавления – Вашия сакрален свят за почивка и отдих. Ще се наслаждавате на YouTube, Netflix или HBOGo, ще бъдете модерни и актуални, ще следите любимите си канали с клипове, песни или сериали. С вградения Chromecast само за миг ще прехвърляте клиповете и съдържанията от телефона си към големия екран на телевизора. Ще впечатлите и удивите всичките си приятели и цялото си семейство. Само си представете как излизате от рамките и ограниченията и всичко, което обичате вече е на голям и мощен 75 инчов екран.

Sony 75X85J

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

А картината? Sony 75X85J дарява всички с невероятна картина, изписана с помощта на специални и интелигентни технологии, управлявани от 4K HDR Processor X1. Огромен 75 инчов екран, 189.3см диагонал, 3840 х 2160 пиксела резолюция и HDR10, HLG и Dolby Vision.

Технологията Dynamic Contrast Enhancer автоматично настройва настройките за контраст според Вашата среда, за да се осигури по-ясни и по-дефинирани цветове. Какво означава всъщност това? Означава, че когато в стаята стане тъмно, слънцето залезе или изключите осветлението – Sony 75X85J ще изсветли картината си съвсем сам. И обратно. Силните отблясъци от осветлението или от прозореца ще накарат екрана да подобри и регулира контраста си, така че цветовете да се запазят и всеки нюанс да остане постоянен и ясен. Ще забравите за неприятното усещане на дразненето на очите и напрягането във взирането на детайлите. Получавате удобство и комфорт.

От своя страна Precision Colour Mapping (или преведено от английски, като прецизно картографиране на цветовете) надхвърля конвенционалното подобряване на цветовете, оптимизирайки ги поотделно в реално време. Технологията управлява максималната производителност на дисплея и контролира представянето на всеки цвят перфектно, за задоволително богати и естествени резултати.

С XR Triluminos PRO ще получите 30% по-широк диапазон от цветове. Тази технология обогатява и насища. Тя съхранява богата палитра от цветове и тонове и след анализ на изображенията, сама решава, кои от тях да допълни и подсили повече, и кои по-малко. Телевизорите с дисплей TRILUMINOS могат да показват по-широка гама цветове от повечето други телевизори. Те селективно картографират цветовете от по-широка палитра, за да гарантират, че фините нюанси са ясни и никога не са пренаситени.

Получавате и допълнителни режими на картината: Vivid, Standard, Cinema, IMAX  Enhanced, Game, Graphics, Photo, Custom, Dolby Vision Bright и Dolby Vision Dark, със скорост на обновяване 100 Hz.

Почитатели на игрите също получават много преимущества със Sony 75X85J. Два игрови режима: VRR (Variable Refresh Rate) и ALLM (Auto Low Latency Mode), тунери: DVB-C DVB-S DVB-S2 DVB-T DVB-T2 и портове: 1 x Jack 3.5 mm, 1 x PCMCIA, 1 x RJ-45, 1 x S/PDIF, 1 x вход за данни, CI+ slot ,4 x HDMI, 2 x USB и 1 x RF.

Sony 75X85J

Със саунтбар аудио технологиите Dolby Atmos и Dolby Audio звуците от сцените ще са по-близко до Вас. Сякаш сте в кино салон или в епицентъра на събитията. С продълговатата, яйцевидна форма на X-Balanced Speaker (високоговорителите) се увеличава площта на диафрагмата им като се постига високо качество на звука, мощно звуково налягане и силен бас.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply