неделя, декември 3

Телевизор LG 43NANO753PA, 43″ (108 см), Smart, 4K Ultra HD, LED – потопете се в света на Nano

LG 43NANO753PA е типичен 43 инчов представител на иновативните NanoCell технологии. Светът на Nano ще ви потопи в необятното на кристално чисти цветове, поднесени под формата на реалистични изображения, без примеси от RGB вълни. Революционната наноинженерна технология на LG използва иновативна филтрираща система, която усъвършенства проектираното изображение и осигурява изключително мощно качество на картината с по-чисти и реалистични цветове от другите LED телевизори.

LG 43NANO753PA

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

С технологията Pure Color, в комбинация с 4К резолюция, наночастиците филтрират и подобряват нечистите цветове за възпроизвеждане на ясни и реалистични изображения, гарантиращи истински 4К изживявания, надхърлящи изискванията на международни стандарти.

Дори и развлеченията са с ултра Nano качество.

LG 43NANO753PA ще се погрижи да не изпуснете нито един футболен мач със Sports Alert, дори докато гледате любимия си сериал по Netflix през режима Cinematic.  LG Nano наистина има навика да отвлича в своя Nano свят, потапяйки ви в действията на филма с най-високо качество на изпълнение. А за това главни виновници са  технологията за динамичен обхват – HDR 10 Pro, който подобрява цвета, регулирайки яркостта в комбинация с Dolby технологиите, рискът от „отнасяне” в света на киното е наистина голям.

За още по-високо ниво на реалистично изживяване LG 43NANO753PA е подкрепен с 4К четириядреният процесор, който се грижи както за безупречната картина, така и за кристално чистия звук, който е прецизно пречистен чрез елиминиране на излишния съраунд шум.

Освен в света на филмите и Nano Sport – а, LG Nano ще ви отведе и в света на игрите с Nano Gaming – технология, която автоматично коригира настройките на картината, оптимизира графиките и предоставя уникална зрителна видимост. А ALLM и eARC, отговарящи на най-високите спецификации HDMI 2.1, графиката е по-плавна, а изображението по-бързо движещо се, с по-висока разделителна способност, за да може победата и насладата от играта да са гарантирани.

LG 43NANO753PA

Свържете Bluetooth високоговорителя за по-наситена и реалистична атмосфера и по-живи звуци, а с вълшебният Magic Tap дистанционно телефон и телевизор стават съвместни партньори, с обещание да ви служат и улесняват живота ви.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply