петък, юни 14

Smart Google TV с 4К картина от Sony 65X93J

Sony 65X93J е смарт телевизор, който освен уникална 4К Ultra HD картина, разполага и функционалности напълно синхронизирани и оптимизирани с Google.

Sony 65X93J е смарт телевизор с 65 инча диагонал на дисплея (или 163.9 см). Моделът е от 2021г., което е и причината за изключително фината му изработка. Въпреки големите си габарити, телевизорът остава тънък и с достатъчно малки рамки. Но под елегантния корпус, се крие един истински звяр в света на телевизорите.

Sony 65X93J

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Той разполага с високо качество на изображението, благодарение на прецизирания LED контрол. Когнитивният процесор XR обработва данните като се основава на човешкото възприятие и предоставя вълнуващо звуково и зрително изживяване. Акустичното мулти-аудио предоставя многоизмерно звуково изживяване, прецизирано и съобразено с картината, благодарение на 3D технологията за съраунд.

XR технологията разполага с няколко основни аспекта, на които би било добре да обърнем внимание. XR Colors предоставя естествени и красиви цветове за човешкото око. Екранът използва пълната цветова гама и възпроизвежда всеки цвят с фини, ясни нюанси. XR Triluminos Pro възпроизвежда цветовете по начин, по който кара човешкия мозък да ги възприема по-красиви.

Процесорът анализира данните и оптимизира изображението по същия начин, по който окото фокусира за инстински цвят и дълбочина.

Contrast Booster контролира светлинната мощност по целия екран, с която определени области се затъмняват, а други се осветяват. Той регулира яркостта, така че сцените изглеждат по-реални, с повече дълбочина. XR 4K Upscaling на практика превръща всичко в 4К. Независимо от съдържанието на картината. Процесорът използва големи количества данни и интелигентно възстановява загубени текстури и детайли, за да създаде по-реалистични изображения.

Sony 65X93J

Освен отличните възможности за създаване на уникална картина, телевизорът разполага с калибриран режим на Dolby Vision, който е подобен на IMAX. Устройството разполага с Google TV и Google Assistant, което му предоставя бърз достъп до различни видео библиотеки като YouTube и Google Play. Телевизорът разполага с 16 GB памет, така че може спокойно да изтеглите някоя друга игра.

Гласовите команди, освен с Google Assistant, са съвместими с Alexa, а телевизорът разполага и с вграден Chromecast, Apple AirPlay / Apple HomeKit и приложение TV SideView. Скоростта на обновяване на картината е цели 100 Hz, което го прави и много подходящ за гейминг конзоли.

Всъщност, каквото и да кажем за Sony 65X93J ще бъде малко. Това е един от най-добрите телевизори на пазара. Безспорно телевизорът е много по-добър от повечето по-скъпи от него предложения. Блестящата картина, която предоставя от 65 инчовия си екран, ще завладеят абсолютно всеки дом или офис.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

 

Leave A Reply