сряда, октомври 4

Philips 55PUS7906/12 – смарт TV с елегантен дизайн

Philips 55PUS7906/12 e чудесен смарт телевизор, с елегантен и изчистен дизайн. Красивата му подсветка и минимални ръбове, го правят изключително красив и привлекателен, а добрата му картина го превръщат в един от най-желаните продукти.

Philips 55PUS7906/12 е 55 инчов телевизор (139 см) с естествена 4К Ultra HD резолюция. Той може да възпроизведе висок динамичен обхват, докато интелигентните му функции идват благодарение на богатата по съдържание платформа на Android TV на Google. В допълнение дизайнът му е доминиран от смела, тристранна версия на системата Philips Ambilight, а цената му го прави да изглежда потенциално един от най-добрите на пазара.

Philips 55PUS7906/12

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Тънката рамка около екрана изглежда добре и придава по-голям обем на телевизора. Неговите крачета стоят елегантно във всеки долен ъгъл на устройството, придавайки малко въздушен дизайн, а телевизорът изглежда почти като плаващ.

Благодарение на технологията Ambilight, когато включите телевизора всичко сякаш се променя. Светодиодите, разположени около задните ръбове, извеждат цветна светлина, която съвпада поразително точно с видеото, което гледате. Можете да настроите системата в един цвят, ако предпочитате, както и да регулирате интензивността на функцията, с която да реагира.

Телевизорът е разполага и с множество портове: 1 x Jack 3.5 mm; 1 x RJ-45; 1 x S/PDIF; CI+ slot; 4 x HDMI; 2 x USB; 1 x RF.

Интелигентните функции на телевизора се въртят около Android TV. От гледна точка на количеството съдържание, това е нещо добро, тъй като носи стотици приложения. С него получавате и Netflix, YouTube и HBO Go, където може да преглеждате любимите си филми и сериали.

Технологията на 4К Ultra HD картината е изградена около естествен UHD LCD панел, осветен от LED система. Телевизорът използва технига наречена Micro Dimming Pro, за да разбие изображението на хиляди зони за анализ и да осигури по-точни резултати. Трябва да се отбележи и използването на панел с широка цветова гама и HDR система за увеличаване на мащаба и качеството на изображението.

Philips 55PUS7906/12

За тези, които обичат да играят игри, производителят се е постарал да предостави две функционалности, които вдигат качеството. Variable Refresh Rate (VRR) и Auto Low Latency Mode (ALLM) помагат при бързите кадри и обновяването на картината да намалите до максимум лага и да получите една гладка и последователна игра.

За звука се грижат два високоговорителя с обща мощност от 20 W. Въпреки, че не са най-мощните, телевизорът разполага с Dolby системи за контрол на басите и качеството на звука.

Philips 55PUS7906/12 е един изключително добър телевизор. Той разполага с всички смарт функционалности, както и добра, наситена на цветове картина. Неговата цена е повече от приемлива, което го превръща в един от най-предпочитените на пазара.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply