понеделник, март 4

Philips 65OLED705/12 – Smart Android телевизор

Philips 65OLED705/12 е 65 инчов 4К Ultra HD смарт телевизор, с елегантен външен вид, гласов асистент и прекрасна картина.

Philips 65OLED705/12 е смарт телевизор базиран на Android операционна система. Версията му е 9.0 и предлага бърз и надежден достъп до огромно съдържание, магазин за приложения и онлайн стрийминг платформи. Телевизорът разполага с бърз достъп до приложения като YouTube, Netflix и HBO Go. Капацитетът за съхранение на информация е 16 GB.

Philips 65OLED705/12

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Телевизорът разполага с възможност за гласови команди. Така чрез дистанционното може да командвате какви действия да извършва устройството, а благодарение на четириядрения си процесор, несъмнено желанията ви ще бъдат изпълнени по възможно най-бърз и плавен начин.

Портове и свързаност:

  • 1 x Jack 3.5 mm;
  • 1 x RJ-45;
  • 1 x S/PDIF;
  • CI+ slot;
  • 4 x HDMI;
  • 3 x USB;
  • 1 x RF;
  • Bluetooth и Wi-Fi.

За звука се грижат два високоговорителя, всеки с мощност от 15 W или обща мощност от 30 W. Качеството на звук обаче е значително подобрено, благодарение на Dolby Atmos и системата за изкуствен интелект. По този начин телевизорът засича къде е разположен в стаята и съответно предава звука по начин, създавайки истинско стерео усещане. Благодарение на Ambilight подсведката и кино усещането, което звукът ви дава, може да се потопите и с часове да прегледате любимите си филми или песни, все едно сте в истински киносалон.

Philips 65OLED705/12

Наред с това и качеството на картината е изведено на друго ниво. За качеството на изображението се грижи 4К Ultra HD технология с резолюция 3840 х 2160. Освен това телевизорът разполага с LED и HDR 10+ технологии. За да засили качеството, производителят е предоставил и Dolby Vision, както и Philips P5 Perfect Picture. По този начин може да бъдете сигурни, че телевизорът ще предостави една от най-добрите картини, на които може да се надявате. Ще станете свидетели на истински живи и наситени на цветове картини, които се приближават максимално до реалния образ. Контрастите са отчетливи, нюансите дълбоки, а цялостното изживяване е невероятно.

В заключение ще кажем, че Philips 65OLED705/12 е страхотен избор за телевизор от средния клас и цена около 1000 лв. Той разполага с абсолютно всички екстри (особено що се касае до качество на картина), които могат да ви накарат да висите с часове пред него!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply