четвъртък, юни 13

Sony 65AG9 – с ултра жива картина

Телевизор Sony 65AG9 представлява невероятна комбинация от Picture Processor X1™ Ultimate и Pixel Contrast Booster™. Резултатът е два пъти по-мощен, защото контрастът на OLED панела може да се увеличи максимално в целия цветен спектър, вместо само в сивите тонове, както е с конвенционалните телевизори. Целта се постига благодарение на анализа на технологиите към всеки отделен кадър и прилагането на индивидуални и подходящи подобрения към тях.

Sony 65AG9

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

TRILUMINOS™ дисплеят картографира цветове от по-широка палитра, като възпроизвежда вярно всеки оттенък и нюанс. TRILUMINOS™ е подобрителят на всички телевизори от компанията Sony, защото успешно успява да върши своята работа – да анализира и подобрява цветовете в картините и да дарява зрителите си с ултра жива картина. Положителните отзиви на многобройните купувачи са доказателство за това. Разликата между TRILUMINOS™ и обикновения LCD телевизор е в допълнителния слой (филм) от нанокристали с квантови точки, които излъчват цвят, при възбуждане от външен източник на светлина. Промяната в цветът на нанокристали се осъществява чрез промяна в техния размер. В TRILUMINOS™ този нанокристален филм е съставен от кристали с два размера – големи с диаметър приблизително 50 атома, които светят в червено, и по-малки с диаметър от около 30 атома, които излъчват зелена светлина.

Някои от основните характеристики на Sony KD65AG9BAEP, които няма как да бъдат пропуснати да се споменат са това, че моделът използва операционната система Android, с която получавате свободен достъп до най-атрактивните и популярни приложения като YouTube, Netflix и HBOGo. С калибрирането на Netflix, телевизорът е проектиран така, че да предоставя съдържанието от този канал със същото качество и ясното, с каквото излъчва останалите режими. Със специалното дистанционно, което получавате в комплект със Sony 65AG9 – получавате и по-бърз достъп до приложението, защото бутонът Netflix е монтиран точно там, така че само с едно докосване на копчето ще можете бързо и лесно да се прехвърляте към приложението. В комбинация с 65 инчов OLED екран (163.9см диагонал), 4К качество на картината и процесор Quad core, който управлява всички тези технологии – изживяването се превръща в нещо невероятно, реалистично и изцяло потапящо всички сетива.

Картината и звукът в Sony 65AG9 работят в пълна хармония!

С технология Sound-from-Picture Reality™ телевизорът може да бъде използван като генератор на звука. Нужно е просто да го свържете към домашната си аудио система, да се отпуснете удобно и да се наслаждавате на всяка нота и всеки тон с прецизно поднесено качество и перфекционизъм. Със сигурност ще останете доволни! Звукът от Sony 65AG9 идва директно от картината. Така бивате поставени точно в центъра на звуковото изживяване, като в истински голям кино салон и получавате по-реалистично забавление отколкото бихте получили от конвенционалните телевизори с ненасочени високоговорители, които доставят плосък и статичен звук.

Sony 65AG9

Sony 65AG9 притежава и прекрасна визия! Проектиран в минималистичен стил, с тънка, едва забележима рамка – точно такава, каквато трябва да бъде, за да не отвлича ненужно погледа и вниманието, присъща само на истинско произведение на изкуството. Sony 65AG9 може да бъде монтиран и на стената, като перфектно приляга към нея, сякаш е окачена картина, а не телевизор. Така всичко около Sony 65AG9 се слива в перфектен унисон, дори кабелите! Около модела няма да видите разпръснати кабели и хаос, защото всичко е прибрано и подредено в държач, скрит в стойката.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply