сряда, април 24

Sony 65A80J – възпроизвежда филмите с оригиналната им честота

Със своя 65 инчов екран (163.9см диагонал) и OLED технология ще извлечете максимума от наслада и забавление по време на гледането на филми и телевизионни предавания. Sony 65A80J Произвежда всеки един цвят и нюанс с разширен обхват на резолюция от 3840 х 2160 пиксела.

Sony 65A80J

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

С уникалната технология 24p True Cinema ще станете свидетел на реалистично предаване на съдържанието на филмите, точно така, както режисьорът го е замислил и сътворил. По-точно казано, всичко това означава, че филмите ще се възпроизвеждат пред Вас с оригиналната си честота от 24 кадъра в секунда (fps), вместо както до сега познатото – от 30 кадъра в секунда (fps). Поддържането на оригиналната честота на заснемане ще Ви накара да се чувствате сякаш се намирате в центъра на снимачната площадка, в реално време. Чувството е незаменимо!

От своя страна, технологията Dynamic Contrast Enhancer отговаря за автоматичния контрол и регулиране на контраста в сцените, спрямо външните условия. Ще забележите сами, че когато включите осветлението в стая и стане светло – телевизорът ще настрои сам яркостта си на по-високо ниво, за да получите оптимална картина. Обратното също важи с пълна сила. При залез слънце и смрачаване или при изключване на осветлението – телевизорът ще оптимизира картината си, така, че да не се напрягате да виждате образите, а всичко да бъде кристално ясно и достатъчно добре осветено, за да му се наслаждавате ефективно.

Друга умна технология – Face Area Detection непрекъснато сканира и анализира картината, в търсене на лица – човешки лица. След като ги открие тя започва да се грижи именно за подобряването на техните черти, фини линии и добра осветеност. Face Area Detection знае, че лицата се движат динамично в комбинация с множество мимики и промени в посоките, затова се старае да ги следи и оптимизира, за да не пропускате нито миг, нито емоция, жест или изражение. Всяка фина линия, черта, бръчка или несъвършенство ще Ви накара да се чувствате по-близо до любимия си актьор, а с това и максимално доближено да усетите неговите изживявания и емоции.

В допълнение получавате и други режими на картината, сред които можете да избирате: Vivid, Standard, Cinema, Game, Graphics, Photo, Custom, Dolby Vision Bright, Dolby Vision Dark, Netflix calibrated и ALLM & VRR.

Революционната технология за цифрово усилване S-Master Digital Amplifier, доставя динамичен звук като използва много малко електроенергия, като в същото време генерира същия сигнал. S-Force Front Surround пък разтваря широко ръцете си изградени от звукове и буквално Ви прегръща с тях. Това усещане може да спре дъха Ви – в добрия смисъл разбира се.

Sony 65A80J

Освен високо скоростната картина с обновяване от 100 Hz, със Sony 65A80J получавате мощно съраунд озвучаване от още по-мощни 30 W вградени високоговорители и Independent control, чрез който ще можете да свързвате и управлявате всяко едно съдържание, което желаете. Sony 65A80J може да установи Bluetooth и Wi Fi връзка с други устройства, като допълнително на това разполага и със следните портове и входове: Jack 3.5 mm; 1 x PCMCIA; 1 x RJ-45; 1 x S/PDIF; 1 x Вход за данни CI+ slot; 4 x HDMI; 2 x USB и 2 x RF.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply