сряда, февруари 21

Sony 75X81J – с огромен и ефектен 75 инчов екран

Покупката на телевизор винаги е било и ще бъде инвестиция в доброто настроение, в забавлението или в начина на почивка, вечер след дългия работен ден. А, покупката на Sony 75X81J Ви дава дори много повече от това! С този Smart телевизор получавате много повече възможности и привилегии. Огромният му 75 инчов LED екран (189.3 см диагонал) може да съживи всяка една обстановка. Пъстрите му цветове и картини вдъхват положително настроение на всеки, който го гледа. За тяхното добро изобразяване и картографиране заслуга имат HDR технологиите: HDR 10, HLG и Dolby Vision, умело управлявани от интелигентната и когнитивна операционна система Android. Чрез нея получавате още – право на безплатни видео приложения като YouTube, Netflix, HBOGo и Google TV. Получавате също и вграден цифров медиен плейър Chromecast, разработен отново от Google. Чрез него лесно ще можете да прехвърляте всяко Ваше любимо видео на големия екран на Sony 75X81J и да го представяте на приятелите, гостите или семейството си с висока 4К резолюция и с 3840 х 2160 пиксела хоризонтално и вертикално. Една друга специална технология – 4K X-Reality PRO ще анализира допълнително всяко Ваше видео или поточно предадено съдържание от Интернет, като от You Tube, например, за да се насладите и на него с ултра високо качество, въпреки, че е от друг източник. Можете да свържете телевизора с всяко едно устройство нa iOS или Android.

Sony 75X81J

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Със своя Светлинен сензор Sony KD75X81JAEP успява сам да регулира осветеността и контраста на екрана си. Още нещо, което със сигурност ще Ви изуми! На конвенционалните телевизори яркостта остава постоянна, независимо от светлината в стаята и резултатът е прекалено тъмно или прекалено ярко изображение. Този телевизор включва сам светлинния си сензор, оптимизиращ яркостта на изображението според условията в стаята, като увеличава яркостта в светлите помещения и я намалява в тъмните, за да можете да се насладите на перфектно изображение. Това прави Sony 75X81J перфектно приложим както за закрити, така и за открити пространства, като заведения, нощни клубове, информационни табла, ресторанти или летни градини.

Телевизор Sony 75X81J се слави с перфектното си и наситено озвучаване, 2 на брой аудио системи, 20W мощност на вградените говорители и тяхната специална форма – с иновативен дизайн, с продълговата, яйцевидна форма, различаваща се от стандартите и идеална при озвучаване на филми, за подсилване на баса и изчистване на тоновете. Това е X-Balanced Speaker и е точно това, което се очаква от такъв огромен телевизор и дори много повече!

Sony 75X81J

Със Sony 75X81J  получавате още удобство и функционалност. Телевизорът може да работи само чрез Гласови команди и Гласов асистент, чрез които бързо и лесно, само със силата на собствения си глас ще откривате точно това, което Ви се гледа в момента. Ще впечатлите всички около Вас с тази ултра модерна и напреднала технология.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply