вторник, февруари 27

Sony 55X85J – с повече софтуерни ъпдейти

Sony 55X85J е успешно реализиран модел през 2021г, от компанията Sony, с много повече и по-добри софтуерни ъпдейти и технологии, в сравнение със своите предшественици.

Sony 55X85J

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Със Sony KD55X85JAEP ще се потопите във всеки филм и телевизионно предаване, както никога до сега не сте успявали. 55 инчовият екран (138.8см диагонал) и 4К технологията на изображения Dynamic Contrast Enhancer могат да накарат дори онези вечно твърдящи хора, че не обичат гледането на телевизия – да я заобичат и истински да се наслаждават на автоматичното регулиране и подобряване на настройките на контраста спрямо околната среда. С по-прости думи казано, това означава, че телевизорът сам променя настройките си на осветеност, когато в стаята, в която е поставен, е светло или тъмно. Получавате еднакво добре осветена картина при включено осветление или при изключено. Повече няма да Ви дразни това, че контрастът на картината Ви заслепява или обратното – прекалено тъмен е. И всичко това ще получавате без да помръднете пръста си и без да докосвате дистанционното.

4K X-Reality PRO също присъства сред технологиите на Sony 55X85J, за да оптимизира всяко едно видео, дори когато му е предадено от друг източник, от телефона Ви например. Защото със Sony 55X85J ще можете да правите и това – лесно и бързо да прехвърляте личните си съдържания и да ги преглеждате на голям екран. Mirroring технологията може да дублира всяко едно изображение и клип, в реално време, докато го гледате на друго устройство с по-малък екран. Тази технология улеснява ежедневието, защото Ви дава възможността да бъдете креативни и да се забавлявате по-различен начин. Прехвърлете работата си, любимата си книга, любимите си снимки или забавни клипове, с които ще се забавлявате с приятелите или семейството си. Sony 55X85J ще изпълни домът Ви с добро настроение и положителни емоции.

С вградения Chromecast дори получавате допълнителен достъп до множество филми, сериали, игри и приложения. Това са още повече вечери изпълнени с забава, вместо скука и еднообразие. Лесно ще намирате и това, което Ви се гледа или слуша в момента, благодарение на функцията за Гласово търсене, която се управлява само от собствения Ви глас.

И всичко това с възможно най-широко обхватната резолюция от 3840 пиксела по хоризонтал и 2160 пиксела по вертикала и технологията Dolby Vision пресъздаваща ултра жива картина, със зашеметяващо качество, по-ярки акценти и по-тъмни сенки. С очите си ще виждате всичко с максимално реално качество, такова каквото можете да го видите само със собствените си очи, когато се разхождате на вън. Всеки миниатюрен детайл и фино несъвършенство, всеки релеф, текстура и повърхност – всичко в една картина, точно в хола Ви! Какво повече може да искате? Това е пълното съвършенство, което можете да получите от един телевизор.

Да не забравим и за невероятното възпроизвеждане на аудио тоновете и звуците. Няма повече да пропускате диалозите/ монолозите, нито нежните и фини тонове на музиката с :

  • Dolby Atmos;
  • Dolby Audio;
  • X-Balanced Speaker;
  • Acoustic Auto Calibration;
  • HDMI Audio Return Channel (eARC);
  • DTS Digital;
  • Compensation Surround;
  • и още индивидуални режими на звук като: Standard, Dialog, Cinema, Music, Sports и Dolby Audio.

Sony 55X85J

С 20W мощност на вградените високоговорители и 2 аудио системи, можете да слушате звуците от този телевизор, дълго време, без да Ви омръзне. Свържете чрез Bluetooth или Wi Fi с всяко друго устройство – телефон, лаптоп или компютър и предавайте любимото си поточно съдържание, без ограничения. Видове портове на Sony 55X85J : 1 x Jack 3.5 mm; 1 x PCMCIA; 1 x RJ-45; 1 x S/PDIF; 1 x Вход за данни; CI+ slot; 4 x HDMI; 2 x USB и 1 x RF.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply