четвъртък, юли 25

Bespoke Samsung WW11BB944DGHS7 – Перфектно пране и интелигентни функции за пералнята на бъдещето

Представяме ви пералнята Bespoke Samsung WW11BB944DGHS7 – иновативна и високотехнологична пералня, която ще промени начина, по който изпираме дрехите си. С капацитет от 11 кг и максималните обороти на центрофугата от 1400 оборота в минута, тази пералня е идеалният избор за големи семейства и за всички, които търсят високоефективен уред с иновативни функции.

Интелигентни функции за перфектни резултати: С Bespoke Samsung WW11BB944DGHS7 получавате достъп до най-новите интелигентни функции, които напълно променят процеса на пране. AI Ecobubble използва и измерва правилното количество препарат, вода и въздух, за да създаде пяна с висока ефективност и перфектни резултати при намаляване на разходите за енергия и вода. AI Wash разпознава типа на дрехите и предлага оптимални настройки за постигане на най-добри резултати при прането им. AI Control ви позволява да контролирате пералнята от всяко място чрез смартфон или гласови команди, за максимално удобство и контрол.

Пералня Bespoke Samsung WW11BB944DGHS7, 11 кг, 1400 об/мин, Клас A, Мотор Digital Inverter, AI Ecobubble, AI Wash, AI Control, Bubble Soak, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Перфектна хигиена и защита на дрехите: Bubble Soak функцията на Bespoke Samsung WW11BB944DGHS7 прониква в тъканите и нежно отстранява трудни петна и замърсявания. Това осигурява перфектна чистота и хигиена на вашите дрехи, без да ги поврежда. Така можете да се наслаждавате на безупречно чисти и свежи дрехи всеки път.

Издръжливост и енергийна ефективност: Моторът Digital Inverter на пералнята Bespoke Samsung WW11BB944DGHS7 е създаден за дълготрайна работа и намаляване на шума и вибрациите при пране. Това осигурява по-голяма издръжливост на уреда и по-тиха работа в домашната среда. Класификацията й с А клас за енергийна ефективност гарантира, че ще спестите енергия и пари, без да компрометирате качеството на прането.

Пералня Bespoke Samsung WW11BB944DGHS7, 11 кг, 1400 об/мин, Клас A, Мотор Digital Inverter, AI Ecobubble, AI Wash, AI Control, Bubble Soak, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Дизайн и удобство: Bespoke Samsung WW11BB944DGHS7 е създадена със стил и внимание към детайлите. Нейният модерен и минималистичен дизайн ще придаде елегантност на вашия дом. Тази пералня също така разполага с голям LED дисплей, който предлага ясна и лесна за разбиране информация за текущите настройки и функции.

В заключение, пералнята Bespoke Samsung WW11BB944DGHS7 е иновативен и напълно функционален уред, който преобразява начина, по който изпираме дрехите си. С нейните интелигентни функции, перфектна хигиена и защита на дрехите, издръжлив мотор и стилен дизайн, тя предлага изключително пране и удобство за всяко семейство.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply