сряда, май 29

Иновативна и ефективна пералня Samsung WW90T304MBW/LE

Пералнята Samsung WW90T304MBW/LE е едно от последните иновативни предложения на марката, което комбинира висока производителност, удобство и интелигентни функции. С капацитет от 9 кг и максимални обороти на центрофугата от 1400 оборота в минута, тази пералня ще отговори на нуждите на дори по-големите семейства.

Интелигентни функции за по-добър контрол: Samsung WW90T304MBW/LE разполага с иновативна функция Smart Check, която ви позволява да проверявате състоянието на пералнята чрез мобилното приложение на Samsung. Това улеснява откриването и решаването на евентуални проблеми, като предоставя подробна диагностика и предложения за отстраняване на неизправности. Така можете бързо и лесно да се справите със затрудненията и да продължите с прането без прекъсвания.

Пералня Samsung WW90T304MBW/LE, 9 кг, 1400 об/мин, Клас D, Smart Check, Drum Clean, Мотор Digital Inverter, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Дълготрайна чистота и хигиена: С функцията Drum Clean, пералнята Samsung WW90T304MBW/LE поддържа вътрешността си в безупречно чисто и хигиенично състояние. Тази функция премахва натрупаните прах и остатъци от прането, предотвратявайки образуването на неприятни миризми и осигурявайки оптимални условия за вашите дрехи.

Енергийно ефективна и икономична: С пералнята Samsung WW90T304MBW/LE можете да бъдете уверени, че ще получите ефективно пране при минимална консумация на енергия. Класифицирана в клас D по енергийна ефективност, тя осигурява оптимални резултати при опазване на околната среда и намаляване на разходите за енергия.

Пералня Samsung WW90T304MBW/LE, 9 кг, 1400 об/мин, Клас D, Smart Check, Drum Clean, Мотор Digital Inverter, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Напреднали технологии за перфектни резултати: Пералнята Samsung WW90T304MBWLE е оборудвана с мощен мотор Digital Inverter, който осигурява по-тиха и по-ефективна работа на уреда. Този иновативен мотор гарантира дълготрайност и надеждност, като осигурява по-малко вибрации и шум при работа.

В заключение, пералнята Samsung WW90T304MBW/LE предлага комбинация от интелигентни функции, енергийна ефективност и надеждност, които я правят отличен избор за семейства, които търсят пералня с високо качество и перфектни резултати при пране.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply