сряда, май 29

Samsung WW90T754DBX/S7 – Интелигентна пералня с ефективни функции за перфектно пране

С Samsung WW90T754DBX/S7 получавате пералня, която въвежда иновативни функции и технологии във вашето ежедневно пране. С капацитет от 9 кг и обороти на центрофугата до 1400 оборота в минута, тази пералня предлага не само голям капацитет, но и бързо и ефективно пране на всякакъв вид дрехи.

Пералня Samsung WW90T754DBX/S7, 9 кг, 1400 об/мин, Клас A, Quick Bubble, AI Control, Add Wash, Steaм, Super Speed 39, Motor Digital Inverter, Wifi, Inox

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Интелигентни функции за перфектни резултати: Samsung WW90T754DBX/S7 разполага с редица интелигентни функции, които ви осигуряват перфектно пране във всеки един момент. Quick Bubble технологията превръща препарата за пране в пяна бързо и ефективно, за да проникне дълбоко във влакната на дрехите и да ги почисти в дълбочина. AI Control ви позволява да управлявате пералнята от всяко място, използвайки смартфона си или гласови команди, за максимално удобство и контрол. Функцията Add Wash ви позволява да добавяте дрехи дори по време на цикъла на пране, без да бъде нарушена работата на пералнята. С технологията Super Speed 39 можете да получите перфектно почистени дрехи за само 39 минути, без да компрометирате качеството на прането.

Безупречно качество и удобство: Samsung WW90T754DBX/S7 разполага с мотор Digital Inverter, който осигурява по-тиха работа, по-малко вибрации и по-голяма издръжливост на пералнята. Това означава, че можете да се наслаждавате на спокойствие и удобство по време на прането, докато пералнята е изключително издръжлива. Също така, наличието на WiFi връзка ви дава възможност да управлявате пералнята от разстояние и да получавате известия за статуса на прането.

Пералня Samsung WW90T754DBX/S7, 9 кг, 1400 об/мин, Клас A, Quick Bubble, AI Control, Add Wash, Steaм, Super Speed 39, Motor Digital Inverter, Wifi, Inox

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Елегантен дизайн и надеждност: Samsung WW90T754DBX/S7 има също и стилен дизайн, който ще придаде модерен вид на вашата пералня. Със своята иноксова отделка, тя се вписва перфектно във всяко модерно обзавеждане. Освен това, с качеството и надеждността, за които е известна марката Samsung, можете да бъдете сигурни, че тази пералня ще ви служи дълго време.

Заключение: Samsung WW90T754DBX/S7 е пералня с интелигентни функции, която ще ви осигури перфектно и ефективно пране. С нейните функции Quick Bubble, AI Control, Add Wash и Super Speed 39, можете да се насладите на безупречни резултати, като спестите време и усилия. С мотор Digital Inverter и WiFi връзка, пералнята е надеждна, удобна и готова да отговори на вашите нужди. Независимо дали става дума за ежедневните пранета или специални грижи за вашите дрехи, Samsung WW90T754DBX/S7 е пералня, на която можете да разчитате.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply