вторник, юни 18

Samsung The Serif QLED 65LS01BG – Художествен Телевизор, Съчетаващ Изтънчен Дизайн и Висока Технология

Samsung The Serif QLED 65LS01BG е единствен по рода си телевизор, който не предлага само изключително качество на изображението, но и един уникален дизайн, който го прави истинско произведение на изкуството. Със своите 65 инча (163 см) и 4K Ultra HD резолюция, този модел осигурява изключително ярки и живи цветове, като трансформира вашия опит от гледане на телевизия.

Телевизор Lifestyle Samsung The Serif QLED 65LS01BG, 65"(163 cм), Smart, 4K Ultra HD, 100 hz, Клас G (модел 2023)

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Вдъхновен от естетиката на писмеността, дизайнът на The Serif е уникален със своята иконична форма на “I”. Той може да се постави като самостоятелен артистичен аксесоар във вашия дом, придавайки му елегантност и изтънченост. Този телевизор се издига над масата или се поставя в произволна точка на стаята като стилно и функционално допълнение към интериора.

Относно технологичните характеристики, QLED дисплеят на Samsung гарантира яркост и красиви цветове с висок контраст. С поддръжка на 100Hz обновяване, телевизорът предлага плавно изображение дори на бързо движещи се сцени или спортни събития.

Смарт функциите на The Serif осигуряват лесен достъп до различни стриймингови услуги и платформи за гледане на видео съдържание. Способността за свързване с Wi-Fi позволява на потребителите да се наслаждават на интернет съдържание директно от техния телевизор.

Моделът за 2023 година предлага още по-подобрена функционалност и най-новите иновации на Samsung. Този телевизор предлага ултра-компактен дизайн, който се вписва и в най-малките пространства, без да прави компромиси с качеството на изображението и функционалността.

От друга страна, класът G в енергийната ефективност може да изглежда по-нисък спрямо другите класове, но този модел QE65LS01BGUXXH все пак предлага намалени енергийни разходи в сравнение с предходни модели, което е важно за намаляване на енергийната консумация.

Samsung The Serif QLED 65LS01BG представлява перфектната синтеза между естетика, качество на изображението и висока технология. Този уникален телевизор е подходящ за тези, които ценят не само високите технически характеристики, но и възхитителния дизайн, който внася изисканост в техния дом.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply