събота, април 13

Samsung Neo QLED 75QN95C – Върховеност на Качеството и Изтънчен Дизайн в Телевизионния Свят

Samsung Neo QLED 75QN95C представлява несравнимо изживяване при гледане на телевизия, комбинирайки в себе си високотехнологични характеристики и елегантен дизайн. Със своите 75 инча (189 см) и 4K Ultra HD резолюция, този модел осигурява невероятно ярки, детайлни и реалистични изображения, които карат зрителя да се потопи във всяко вълнуващо събитие на екрана.

Телевизор Samsung Neo QLED 75QN95C, 75" (189 см), Smart, 4K Ultra HD, 100 Hz, Class F

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Neo QLED технологията на Samsung е в основата на качеството на изображението. Технологията използва милиони микроскопични LED осветителни точки, които предоставят изключителен контраст и яркост, докато осигуряват по-дълбоки черни и по-ярки бели цветове, което допринася за реалистичността на картината.

С поддръжка на 100Hz обновяване на екрана, този телевизор предлага изключително плавно и безпроблемно възпроизвеждане на бързодвижещи се сцени, видеоигри и спортни събития, като предоставя по-реалистично изживяване за зрителя.

Умните функции на Samsung Neo QLED QE75QN95CATXXH осигуряват лесен и удобен достъп до различни онлайн платформи за стрийминг и приложения. Благодарение на своя Wi-Fi модул, телевизорът позволява на потребителите да насладят на свободата на интернет съдържание, директно от екрана на телевизора.

Дизайнът на този модел от Samsung не е само за впечатление, но и за функционалност. Тънката рамка около екрана позволява по-голяма концентрация върху изображението, като същевременно допринася за елегантността на уреда, който ще впечатли със своята присъственост във всяко помещение.

Не на последно място, класът F в енергийната ефективност е гаранция, че този телевизор ще използва енергията си по-ефективно, допринасяйки за икономия на разходите за електроенергия в дългосрочен план.

Samsung Neo QLED 75QN95C е един от водещите модели в своя клас, предлагайки изключително качество на изображението, висока технологичност и елегантен дизайн. Този телевизор представлява инвестиция в изживяването при гледане на филми, спортни събития или игри, като поставя нови стандарти в телевизионната индустрия.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply