вторник, юни 18

Новаторски истински шедьовър в света на телевизионните изкуства: Samsung The Frame QLED 43LS03BG (2023 г.)

Samsung The Frame QLED 43LS03BG не е просто телевизор; това е произведение на изкуството, което представлява иновация в технологията, във функционалността и в стила. Той съчетава изключителното качество на 4K Ultra HD разделителната способност с уникалния концепт на “The Frame” – телевизор, който се превръща в изкуство, когато е изключен.

Телевизор Lifestyle Samsung The Frame QLED 43LS03BG, 43" (108 см), Smart, 4K Ultra HD, Клас G (Модел 2023)

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Дизайнът на The Frame е впечатляващ. Създаден да прилича на рамка за изкуство, този тънък и елегантен телевизор се слива перфектно с интериора на вашия дом. С екран от 43 инча (108 см), той е перфектното допълнение към вашия декор, докато включен, а когато е изключен, той се превръща в източник на вдъхновение, показвайки избрани произведения на изкуството или вашите собствени снимки, които могат да се изобразят като картина на стена.

Предоставяйки кристално ясни изображения със своята 4K Ultra HD резолюция и технологията на QLED панелите, този телевизор предлага невероятно реалистично и детайлно визуално изживяване. QLED панелите гарантират богати и наситени цветове, перфектен контраст и яркост, които оживяват всеки кадър, който гледате.

The Frame QE43LS03BGUXXH е снабден и със смарт функции, които позволяват достъп до различни приложения, стриймингови услуги и интернет съдържание. Wi-Fi свързаността му предоставя лесен и удобен достъп до любимите ви филми и сериали.

Този модел телевизор се отличава и с разнообразие от функции, като Ambient Mode+, който позволява на телевизора да се превърне в част от вашата обстановка, показвайки различни кадри, които съчетават цветове и стилове, подобрявайки визията на вашия дом.

Samsung The Frame QLED 43LS03BG представлява иновация в областта на дизайна и функционалността на телевизорите. Съчетавайки изключителното качество на изображението с елегантния си дизайн и умните си функции, този модел предлага нещо повече от просто телевизионно изживяване – той е изкуство в дома ви.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply