четвъртък, юли 25

Samsung QLED The Frame 32LS03C – Изкуство във вашия дом

Samsung QLED The Frame 32LS03C е телевизор, който не просто предоставя извънредно качество на картината и функционалността, но и преобразява вашето пространство в галерия на изкуството. С 32-инчовия си (80 см) екран, интелигентни функции и изчистен дизайн, The Frame е впечатляващо съчетание на технология и естетика.

Телевизор Samsung QLED The Frame 32LS03C, 32" (80 см), Smart, Full HD, Клас F

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Изгледът на този модел е невероятно иновативен. В режим на изключен телевизор, The Frame се превръща в истинско произведение на изкуството, като се вплъщава в околната декорация си чрез различни варианти на изобразяване на изкуство или фотографии, които можете да изберете от разнообразната му галерия. При изключен екран, телевизорът не е просто черна плоча в стаята ви, а стилно обогатение на интериора.

Когато е включен, Samsung QLED The Frame 32LS03C предлага ярка и кристално ясна Full HD резолюция. Технологията на QLED осигурява богати и наситени цветове, висок контраст и реалистичен образ, което прави гледането на филми, спортни събития или игри изключително приятно изживяване.

С технологията Ambient Mode+, този модел позволява пълно интегриране с околната среда. Можете да избирате между различни настройки за подсветка и цветове, за да се съобразите с декора на стаята си. Това предоставя възможност за персонализация и създаване на уникално преживяване в дома ви.

От гледна точка на управление, The Frame е оснастен със Smart функционалности, които ви позволяват да се насладите на широка гама от съдържание от различни източници. Благодарение на операционната система Tizen и вградената Wi-Fi връзка, имате достъп до популярни приложения за поточно предаване, социални медии и още много, правейки гледането на любимите си програми и филми лесно и удобно.

Свързаността е от съществено значение днес и The Frame осигурява разнообразни опции за връзка с други устройства. Снабден с HDMI портове, USB връзка и Bluetooth, този модел ви позволява да свържете различни устройства към него и да се насладите на техните функции без усилие.

Изключителният звук, възможността за контрол на екрана от разстояние и интелигентните функции за адаптивност към околната светлина, превръщат този телевизор в истинско удоволствие за използване.

Събирайки всичко това, Samsung QLED The Frame 32LS03C представлява иновативно изживяване на телевизионната технология. Съчетавайки качествено изображение, функционалност, дизайн и възможности за персонализация, този телевизор не просто е електронно устройство в дома ви, а е истинско произведение на изкуството, което преобразява визията и усещането на вашия интериор.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply