сряда, май 29

SAMSUNG 65Q60C – Впечатляващо Качество на Изображението и Интелигентни Функции за Динамично Гледане

SAMSUNG 65Q60C представлява вълнуваща комбинация от висококачествено изображение и иновативни технологии, които осигуряват персонализирано и динамично телевизионно изживяване. С 65 инча (163 см) и UHD 4K резолюция, този QLED телевизор осигурява невероятна яркост и детайли, които придават живот на всяко излъчване.

Телевизор SAMSUNG 65Q60C, 65" (163 см), Smart, UHD 4K, Клас E, QLED

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

QLED технологията в този модел предлага ярки и наситени цветове с впечатляващ контраст, благодарение на милионите микроскопични LED точки. Това позволява на телевизора да възпроизвежда живи и реалистични изображения, които пленяват зрителя.

Със своите интелигентни функции, QE65Q60CAUXXH предоставя удобен достъп до различни стриймингови услуги, приложения и онлайн съдържание. С помощта на Wi-Fi връзката, този телевизор прави достъпа до любимите филми и сериали по-лесен и удобен от всякога.

С обновяване на екрана от 100Hz, този модел гарантира плавно и безупречно възпроизвеждане дори на най-динамичните сцени и спортни събития. Това осигурява по-реалистично изживяване при гледането и прави телевизора подходящ за геймъри и фенове на спорта.

Класът E в енергийната ефективност гарантира оптимизирана употреба на енергията, което е важно за намаляване на електроенергийните разходи и за опазване на околната среда.

SAMSUNG 65Q60C представлява перфектното съчетание между качество на изображението и умни функции, което го прави идеален за тези, които търсят високотехнологичен телевизор, предлагащ висококачествено изживяване при гледането на любимите им програми и филми.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply