вторник, февруари 27

Хладилник Side by side Samsung RS50N3913BC/EO , 501 л, Клас F, Full NoFrost, Компресор Digital Inverter, All Around Cooling, Дисплей, Диспенсър за вода и лед, Черен

Хладилник Side by side Samsung RS50N3913BC/EO е стилен и модерен хладилник, създаден  изцяло да удовлетворява  най-специфичните и претенциозни потребителски вкусове.  Решен в класически черен цвят,  оборудван с LCD дисплей със сензорен контрол / позволяващ да наблюдавате и регулирате температурите в двете зони, които могат да бъдат коригирани независимо една от друга/, елегантен дизайн и минималистично излъчване, този RS50N3913BC/EO ще внесе повече изтънченост и разкош в дома ви.

Samsung RS50N3913BC/EO

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

С нетен обем 501 л, проектиран с 5 рафта за съхранение на храна от закалено стъкло , допълнителен специално разработен за вино и Home Bar интегриран във вратата без дръжки на хладилника, моделът  позволява да използвате оптимално наличното пространство и лесно да достигнете до всичко, когато ви потрябва.

Хладилникът ви никога не е бил по-подреден! Функцията Dairy Guard ви позволява да  извлечете максимума от наличното пространство, като съхранявате млечни продукти и вино подредено, благодарение на допълнителния рафт Dairy Guard/Vin.

Енергийната ефективност на Side by side Samsung RS50N3913BC/EO е много добра – клас  А + с годишно потребление на енергия 395 kWh. Това се дължи и на високоефективния инверторен компресор, който регулира автоматично скоростта си на 7 нива  и дава възможност консумираната енергия да бъде по-ниска в това число да свежда шума на уреда от едва 42 dB . Това ви гарантира ниска консумация на енергия и ниско ниво на вибрации.

Моделът е обезпечен с технологията No Frost, която е една от ключовите технологии интегрирани в хладилника. Тя осигурява оптимална температура за съхранение на храните, като увеличава нивото на циркулация на въздуха и не позволява образуването на лед.

Samsung RS50N3913BC/EO

Многостранната система All-Around поддържа постоянна и оптимална температура на всеки рафт, като продухва студения въздух през няколко клапана.

С функцията бързо замразяване, само с едно натискане на бутона,  автоматично се задава температурата на фризера на най-ниско ниво и генерира обем от студен въздух. Подходяща е за замразяване или стягане на сладолед или бърза направа на ледени кубчета.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply