понеделник, юни 24

Сбогом на високите сметки за електроенергия с хладилник Side by side Star-Light SSIM-516FISS, 516 л, Клас F, Дисплей, Total No frost, Диспенсър за вода/лед, H 178cm, Inox

Кажете сбогом на високата консумация на електроенергия. Хладилникът Star-Light SSIM-516FISS съчетава управление на пространството с висока производителност и e идеален за запазване на храната свежа, без да се притеснявате за високите сметки за електричество. За разлика от предишните модели, той консумира до 20% по -малко електроенергия благодарение на енергийния клас A + и инвенторния компресор, който контролира температурата прецизно, регулирайки мощността и скоростта на работа на хладилника до необходимото количество охлаждане.

Star-Light SSIM-516FISS

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Достатъчно място за съхранение

С капацитет от 516  литра хладилно пространство, моделът предлага предостатъчно място за съхранение. Отделенията предоставят свобода при организирането на пространството, благодарение на дизайна, акцентиращ върху полезността и функционалността, необходима в големите домакинства, така че да можете лесно да съхранявате колкото се може повече храна.

Total NO FROST

Обезпечен с функцията NO FROST, пликовете със зеленчуци или различни меса вече няма да имат ледени отлагания, няма да се слепват заедно и ще виждате съдържанието им по –лесно, защото No Frost елиминира необходимостта от размразяване на уреда, спестявайки ценно време.

Диспенсър за вода/лед

Удобен, практичен, необходим, диспенсърът за вода/лед стана все по -предпочитана опция напоследък. Това е идеалното решение да вземете кубчета лед за питието без прекалено много усилия в горещите летни дни .

Функция “Super Cool”

Ако искате да охладите закупената храна за по -кратко време, просто превключите на функция Super Cool. Когато хладилникът е бил празен или почти празен, след което е напълнен с голямо количество храна, за да се ускори процеса на охлаждане, функцията може да се използва за хомогенизиране на подходящата температура за много по -кратко време от стандартната настройка. След задаване на режим на бързо охлаждане, температурата на хладилника автоматично ще бъде 2 ° C, a aко режимът е изключен, температурата в хладилника автоматично се връща към нивото преди активирането.

Функция “Ваканция”

Тази функция е изключително полезна, ако се наложи да  напуснете дома си за продължителен период от време и не е необходимо да съхранявате храната си в хладилник. Когато режимът е активиран, температурата на фризера се настройва автоматично, а температурата в хладилника се изключва.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply