сряда, април 24

Хладилник Side by side Candy CHSVN 174X, 521 л, Клас E, No Frost, H 177 см, Inox

Side by side Candy CHSVN 174X е среден клас американски хладилник с добро качество на изработка и отлични функционалности за цената си. Подходящ е за големи домакинства, които търсят бюджетно съотношение между ергономичност и максимален пространствен капацитет, адаптиращ се към всяка среда.

Candy CHSVN 174X

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Моделът е със стилен дизайн  с иноксово покритие и ще придаде усещане за класическа елегантност във всяка кухня.

Моделът е обезпечен с LED осветление, което равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малка, в сравнение с обикновените крушки.

Електронен дисплей на вратата позволява лесен контрол и управление, като само с едно натискане на бутона, може да настройвате бързо както температурата в отделенията за охлаждане и замразяване, така и желания режими на работа.

Ергономичният дизайн намира своя максимален израз в просторни и удобни отделения, които ще задоволят всички ваши нужди, без да се притеснявате дали ще има достатъчно пространство. Candy CHSVN 174X е проектиран с 4 стъклени рафта, изработени от закалено стъкло, които са изключително лесни за почистване и имат много добра устойчивост на тежки предмети. В долната част на отделението на хладилника е разположен самосточтелен рафт предназначено за съхранение на плодове и зеленчуци, поддържащи ги свежи за дълг период от време.

Отделението за фризер е със същата естетична линия като  на хладилника и  гарантира максимална производителност и надеждност. Здравите прозрачни рафтове осигуряват перфектни условия на охлаждане.

Candy CHSVN 174X

За максимална функционалност и поради големият му  капацитет Side by side Candy CHSVN 174X  е проектиран като два независими модула с един мощен компресор оборудван с най-съвременните технологии. Благодарение на него енергийната ефективност на хладилника е много добра – клас А++, а годишно потребление на енергия е 313 kWh, което от своя страна дава възможност консумираната енергия да бъде по-ниска, както и ниското ниво на шум, което не надвишава 39dB.

Candy CHSVN 174X е оборудван с най-добрата  система за автоматично размразяване – No Frost, която  осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане и предотвратява образуването на скреж в хладилника, което ви спестява време в досадно размразяване.  И не само това! Технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда, което създава една стерилна и защитена за храната ви среда.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply