четвъртък, юни 13

Хладилник с фризер Samsung RB34T652ESA/EF, 331 л, Клас E, NoFrost, Компресор Digital Inverter, All around coooling, Диспенсър за вода, H 185 см, Сребрист – удоволствието от инверторната технология

Хладилникът с фризер Samsung RB34T652ESA/EF е изискано допълнение към всяка кухня.  Проектиран да се отличава и да прави впечатление, ще ви спечели и с високотехнологичните си функции.

Samsung RB34T652ESA/EF

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Енергоикономичен, с енергиен клас A++ от гама A+++ до D, с годишна енергийна консумация до 254 kWh и ниски нива на шум от 35 dB, ще усетите чувствителната разлика на инверторната технология, чийто основен барометър е ниският финансов разход за електроенергия.

Съобразени с изискванията на домакинствата за оптимизирано пространство и побиране на повече хранителни продукти, Samsung предоставят решение и в това направление.

Хладилникът е с  нетен обем от 219 литра, с достатъчно пространство позволяващо съхранението на големи количества храна включващо специални отделения за плодове, зеленчуци, яйца и бутилки.

Фризерът е с нетен обем от 112 литра с капацитет на замразяване 13 кг за 24 часа, което гарантира, че дори по-големи количества от вашите хранителни продукти, ще бъдат замразени бързо.

Всичко това е обезпечено със специална технология Space Max,  на която се дължи способността да побира всички продукти без да заема много пространство.

Свежестта и запазване на вкусовите и полезни качества на храната е приоритет номер едно на добрите хладилници.  Samsung са помислили и за това! Samsung RB34T652ESA/EF е екипиран с технология All Around Cooling, която се грижи за  равномерна температура на охлаждане, работейки на всички нива във вътрешността на хладилника.

Оборудван с охладителна система  No Frost осигуряваща оптимално ниво на влажност в хладилника, натрупването на лед е вече отминала епоха.

Samsung RB34T652ESA/EF

Освен всичко изброено до тук, Samsung RB34T652ESA/EF разполага с допълнителни характеристики и функции допринасящи за максимално удоволствие от използването му, а ето някои от тях:

Диспенсър за вода – винаги свежа вода по всяко време;

Функция за вътрешно осветление – спестява ви както време в търсене на покупките, така и електроенергия, защото не нагрява въздуха вътре;

Система за сигнализиране за отворена врата.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply