вторник, юни 18

Грийн решение от ново поколение – хладилник с фризер Samsung RL436EFBASL/EO, 458 л, No Frost, All Around Cooling, Digital Inverter, Клас E, H 185 см, Инокс

Този хладилник с фризер Samsung RL436EFBASL/EO е комплимент от семейството на Samsung за вашето семейство.

Samsung RL436EFBASL/EO

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Проектиран изцяло да покрива нуждите на всяко голямо домакинство, с отношение към стандарта, интериора и социално отговорна ориентираност, Samsung RL436EFBASL/EO е пилотен лидер в грийн домашната техника от ново поколение.

Всяка една функционална характеристика – от дизайн до спецификации, е интегрирана, за да работи за вас и опазване на околната среда.

Цвят инокс, с височина 185 см, съвместимост 458 л, този хладилник с фризер, ще стои повече от достолепно към вашия интериор.

Цялостната проекция е ориентирана към оптимизация – оптимизация на пространството, оптимизация на финансовите ви разходи, оптимизация на електроенергията с цел опазване на околната среда.

Кажете край на хаоса в хладилника!

Съобразен с нуждите на големите домакинства изискващи повече покупки, Samsung RL436EFBASL/EO е проектиран така, че да осигурява повече пространство. Подвижните контейнери и опростената конструкция на вътрешността на хладилника,  ще увеличат капацитета,   отговаряйки на  цялостните ви потребности  за съхранение.

Благодарение на новите енергоефективни технологии внедрени в него, обезпечени от иновативен дигитален инверторен компресор и светодиодно LED  осветление, намаляването на месечната ви сметка за електричество и редуцирането на емисиите на парникови газове в атмосферата са ви гарантирани.

Дигиталният инверторен компресор на Samsung е интуитивен. Поддръжката  на по-равномерна температура се осъществява чрез автоматична промяна на настройките според нивата на влажност и маниера на употреба на хладилника.

Samsung RL436EFBASL/EO

И не само това! Вътрешното LED  осветление освен, че помага да откриете по-лесно покупките, ви  спепестява електроенергия и не нагрява въздуха вътре.

Технологията All Around Cooling работи на всички нива във вътрешността на хладилника, за да поддържа равномерна температурата, особено след отваряне на вратата, а това от своя страна ще съхрани и запази по-дълго свежестта и вкусовите качества на храната.

И като споменахме свежест, да, Samsung RL436EFBASL/EO е с дезодориращ филтър, чиято основна задача е да отстранява неприятните миризми, като запазва оригиналния аромат на съхранените в хладилника продукти.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply