сряда, октомври 4

Хладилник с фризер LG GBB62PZFFN, 384 л, Клас D, Full NoFrost, Компресор Inverter Linear, Дисплей Extern, H 203 см, Сребрист

LG GBB62PZFFN е перфектният избор за онези, които обичат да се обграждат и удоволстват от най-доброто на пазара. Модерен, стилен, с красив дизайн, със сребрист цвят, този хладилник с фризер ще стои наистина достолепно във всяко кътче на кухнята ви. Нито един суперлатив не е хиперболизиран. Обезпечен с най-добрите функционалности и спецификации, LG GBB62PZFFN ще ви  накара да му се доверите още от првъв поглед заради всичко онова, което е.

LG GBB62PZFFN

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

С нетен капацитет от 384 литра,  разпределени между  277 литра за хладилника и 107 литра за фризер, ще побере хранителните продукти на цялото домакинство, запазвайки свежестта им максимално.

Един от основните приоритети на модела е предоставяне на удобство при използването му. Проектиран е с 4 рафта от закалено стъкло, обособено отделение за плодове и зеленчуци – Frеsh Balancer /чиято специална технология за оптимизиране на влажността се грижи за оптималната влажност на плодовете и зеленчуците в зависимост от режима, който сте задали/ и специалният рафт Multi Shelf за бутилки вино, LG GBB62PZFFN ще се превърне в най-любимо кътче в дома. А с Moist Balance Crisper ™ –  отделение със специално оребрена повърхност, която поддържа влажността на оптимално ниво, ще се наслаждавате на винаги свежи и хрупкави плодове и зеленчуци.

С клас D на енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредби и годишна консумация на енергия  215 kWh., поддържани от инверторен линеен компресор, който помага за запазване на външния вид и вкуса на пресните продукти за по-дълго време чрез намаляване на температурните флуктуации, с LG GBB62PZFFN ще усетите предимството да имате инверторна технология пред тази с концвенционални компресори. Линеарният компресор гарантира по-малка консумация на енергия, по-малко натоварване при стартиране , плавно включване и изключване, което ги прави по-безшумни до ниво на шум от 36 dB.

Иновативните функции не спират до тук.

Контролняит панел е оборудван с LED дисплей за управление, който дава възможност за независимо регулиране на температурата в хладилника и фризера.

Моделът е обезпечен с една от най-ефективните охладителни системи на пазара, система която предотвратява напълно заскрежаването във фризера, подобрявайки консумация на енергия – No Frost.

Прецизна система за контрол на температурата  – DoorCooling+™, осигурявайки

до 32%* по-бързо и по-равномерно охлаждане. Вентилационните отвори в предната част на хладилника поддържат температурата 24 часа, в комбинация с FRESHConverter™ , храната ви ще е максимално свежа и запазена.

LG GBB62PZFFN

Споменахме ли, че през телефона с приложението SmartThinQ™ може да регулирате настройките на температурата още докато сте в магазина, така че вашият хладилник да е готов да приеме ново количество хранителни продукти.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply